Puterea din spatele puterii! MIHAIL IVAN: ”Credința este ancora!”
ALTCEVA cu Adrian Artene
Acasă » Vedete » Șerban Huidu n-are milă de Irinel Columbeanu! A răbufnit la adresa fostului milionar de la Izvorani: „O beizadea obișnuită cu luxul și cu femeile gonflabile”

Șerban Huidu n-are milă de Irinel Columbeanu! A răbufnit la adresa fostului milionar de la Izvorani: „O beizadea obișnuită cu luxul și cu femeile gonflabile”

De: Cristina Cruceru 28/10/2023 | 20:46
Șerban Huidu n-are milă de Irinel Columbeanu! A răbufnit la adresa fostului milionar de la Izvorani: „O beizadea obișnuită cu luxul și cu femeile gonflabile”
Șerban Huidu și Irinel Columbeanu / Foto: Captură Video

Șerban Huidu nu s-a mai putut abține și a spus tot ce crede despre situația grea prin care trece Irinel Columbeanu. Realizatorul TV a povestit un episod din trecut, de pe vremea când l-a văzut pentru prima dată pe fostul milionar. Jurnalistul a răbufnit și a lansat un val de critici la adresa „latifundiarului” de la Izvorani. N-a avut nici pic de milă!

Nu mai este niciun secret faptul că Irinel Columbeanu trece printr-o perioadă dificilă. Acesta a ajuns să-și ducă traiul într-un azil, departe de fiica lui. Fostul milionar avea nevoie de ajutor din mai multe puncte de vedere, așa că a decis să-și facă bagajele și să meargă la căminul de bătrâni, unde a locuit și tatăl său pentru o perioadă. Fostul soț al Monicăi Gabor are nevoie și de sprijin financiar, căci nu are de unde să-și plătească azilul, serviciile lunare fiind de circa 7.000 de lei. Momentan, acesta a primit ajutor din partea unor persoane apropiate, iar proprietarul căminului social i-a promis că-l va ține gratuit câteva luni. Doar că, acest ajutor nu va putea să fie la nesfârșit.

CITEȘTE ȘI: CIRC LA POARTA AZILULUI UNDE ESTE INTERNAT IRINEL COLUMBEANU! LEO DE LA STREHAIA A VRUT SĂ-I DEA BANI FOSTULUI AFACERIST: „NU NE-AU LĂSAT”

În acest context, Șerban Huidu a ținut să-și spună părerea clară despre greutățile cu care se confruntă Irinel Columbeanu. Prezentatorul de televiziune și-a adus aminte de perioada în care l-a văzut pentru prima dată pe fostul afacerist, spunând că acesta obișnuia să se lăfăie în lux și să trăiască pe picior mare.

În ultimul timp am ajuns să fiu asaltat din toate părțile, din toate mediile, de ideea asta prostească, de-a dreptul tâmpă, că Virinel Columbeanu săracul a ajuns cum a ajuns. Și ce șmecher era el. Pe net, la radio, la tv, în ziarele care încă se mai printează pe hârtie, ne este prezentată „adevarata” dramă a „latifundiarului” de la Izvorani. Băi și nimeni nu spune nimic. Lasă ca spun eu. Sunt obișnuit să am frigiderul plin. Să purcedem.

A rămas săracu’ și fără bani și fără palat și fără femei. Daca nu aș cunoaște adevărul mai că mi s-ar umezi ochii. L-am cunoscut pe Virinel la începutul anilor 2000. Am fost invitat în oraș, de șeful de facto de la radio21 din acea perioadă. Eu eram chemat la masa bogaților, probabil să fiu impresionat de ce lume e acolo. Impresionat am fost, dar în sens negativ.

Interesant este că, încă de pe atunci, Virinel Columbeanu părea un nene bătrân. Și era mai tânăr decât sunt eu azi. A venit cuminte în ținuta lui Yamamoto; cu Anna Lesko din dotare care avea un cap peste el. Și atunci mi-am zis „ia uite și la nenea ăsta, chiar crede ca e pe bune ce trăiește”. Mai târziu, aceiași obsesie îl făcea să defileze la televizor, la unul dintre primele reality show-uri de pe la noi.

Și atunci era cu o fată cu 2 capete mai înaltă, si atunci se afișa ca reprezentantul celor bogați, fără griji și cu o putere de a trece plutind peste greutățile vieții. Realitatea poate fi ascunsă o perioadă, dar nu la nesfârșit. Aviz celor ce cred că tot ce zboară se mănâncă. Banii nu cresc în pom, munca e în general cea responsabilă pentru ei și, evident, norocul. Prezentarea lumii de azi, unde o mana de smecherași defilează cu traiul ala bun, când în realitate ei sunt rupți în fund, e o regula. Din păcate”, se arată într-o postare făcută de jurnalist.

CITEȘTE ȘI: CINE ÎI PLĂTEA CHIRIA LUI IRINEL COLUMBEANU, ÎNAINTE SĂ AJUNGĂ LA AZIL? AJUNSESE SĂ AIBĂ POPRIRE PE PENSIE

Șerban Huidu, critici dure la adresa lui Irinel Columbeanu

Realizatorul TV consideră că toată averea pe care a pierdut-o Irinel era moștenită de la tatăl său. Șerban Huidu crede că fostul soț al Monicăi Gabor n-a fost altceva decât o „beizadea” care a trăit pe banii tatălui, apoi a ajuns să se împrumute în bănci, rămânând fără nimic.

„Nea Virinel nu a muncit o oră pentru banii pe care i-a risipit atât de repede și nechibzuit. Tac’su a făcut rost de ei. Cum? Dumnezeu știe. Dar Columbeanu junior nu a făcut decât să cheltuiască. Și ce face o beizadea obișnuită cu luxul și cu femeile gonflabile, când sacul ajunge la fund? Cum ce? Se împrumută. Și băncile îi dau. Că doar e Columbeanu ăla șic de la televizor. Ce uita să vă spună băncile când vă dau împrumut e că ele vă dau cu o mână și vă iau cu 10. Virinel așa s-a ars.

Și uite așa a ajuns la sapă de lemn și la statutul de Cenușăreasa. Când cașcavalul s-a terminat „prietenii” au plecat, femeile și-au luat zborul si „sărmanul” a rămas în salopeta Yamamoto cu ochii în soare, plângând după gloria pierdută. Glorie la care nu a avut nici o contribuție. Pot spune cu mâna pe inimă că cine sădește vânt culege furtună și ce își face omul cu mâna lui lucru manual se cheamă”, a conchis acesta.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristina Cruceru este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A absolvit Facultatea de Litere din Craiova, specializarea Jurnalism, apoi masterul „Jurnalism Tematic” din cadrul Facultății de Jurnalism și Științele citeste mai mult
Parteneri
Nadia Comăneci, secretele siluetei de invidiat la 63 de ani. Cele trei alimente pe care le evită. „Mănânc deștept”
Nadia Comăneci, secretele siluetei de invidiat la 63 de ani. Cele trei alimente pe care...
Ce cartiere din București s-au zguduit cel mai puternic în timpul cutremurului de 5.3 grade
Ce cartiere din București s-au zguduit cel mai puternic în timpul cutremurului de 5.3 grade
A murit maestrul naiului din România! Artistul s-a stins din viață după ce a făcut infarct
A murit maestrul naiului din România! Artistul s-a stins din viață după ce a făcut...
Lora e gata de nuntă! Artista are deja verighetele și ar vrea să schimbe trei rochii în ziua cea mare. Ce tradiție nu va respecta: „Nu se va...”
Lora e gata de nuntă! Artista are deja verighetele și ar vrea să schimbe trei...
Se închid școlile! Anunț de ultim moment. În ce zone din România vor fi suspendate cursurile?
Se închid școlile! Anunț de ultim moment. În ce zone din România vor fi suspendate...
VIDEO. Replica lui Ciolacu după ce Ciucă a spus că PSD e urmașul PCR
VIDEO. Replica lui Ciolacu după ce Ciucă a spus că PSD e urmașul PCR
VIDEO: Dezastrul lăsat în urma inundațiilor. Un drum național este închis. Ciobani cu o turmă de oi sunt blocați timp de 3 zile
VIDEO: Dezastrul lăsat în urma inundațiilor. Un drum național este închis. Ciobani cu o turmă...
Dacia testează un nou SUV cu 7 locuri în România. Va fi cea mai scumpă Dacie din istorie - FOTO
Dacia testează un nou SUV cu 7 locuri în România. Va fi cea mai scumpă...
Nelson Mondialul, dezvăluiri surprinzătoare de la nunta faraonică a lui Livian și a Alexandrei! Cine ar fi cei care au lăsat plicurile goale la mese: „M-am certat cu familia”
Nelson Mondialul, dezvăluiri surprinzătoare de la nunta faraonică a lui Livian și a Alexandrei! Cine...
Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare
Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare
VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”
VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la...
Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”
Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată...
CALCUL. Profitul obținut astăzi de un român care ar fi cumpărat un lingou de aur în 2019
CALCUL. Profitul obținut astăzi de un român care ar fi cumpărat un lingou de aur...
BANCUL ZILEI. Bulă ajunge la birou și urlă: - Adu-mi repede o cafea, măi săracule!
BANCUL ZILEI. Bulă ajunge la birou și urlă: - Adu-mi repede o cafea, măi săracule!
Descoperiți două Smart TV-uri sub 700 RON la Altex
Descoperiți două Smart TV-uri sub 700 RON la Altex
Veste BOMBĂ! Ce vrea să facă China pe Lună? Are și parteneri!
Veste BOMBĂ! Ce vrea să facă China pe Lună? Are și parteneri!
Vedeta Antena 1 s-a mutat la PRO TV, după valul de demisii ale celor trei chefi. Mutare neașteptată în televiziune
Vedeta Antena 1 s-a mutat la PRO TV, după valul de demisii ale celor trei...
Locul de muncă în care poți face bani frumoși. Se plătește în lire sterline, n-ai nevoie de studii superioare, dar ești obligat să ai un câine
Locul de muncă în care poți face bani frumoși. Se plătește în lire sterline, n-ai...
Ai cont și card la BCR? Anunț oficial pentru toți clienții. Sunt beneficii unice
Ai cont și card la BCR? Anunț oficial pentru toți clienții. Sunt beneficii unice
Cutremur devastator în România. Gheorghe Mărmureanu a anunțat când va avea loc
Cutremur devastator în România. Gheorghe Mărmureanu a anunțat când va avea loc
Alina Sorescu a făcut anunţul, ce se întâmplă cu divorţul de Alexandru Ciucu
Alina Sorescu a făcut anunţul, ce se întâmplă cu divorţul de Alexandru Ciucu
Sony a anunțat PlayStation 5 Pro. PREȚUL și data lansării
Sony a anunțat PlayStation 5 Pro. PREȚUL și data lansării
Restricţii de circulaţie în Capitală pentru Zilele Bucureştiului
Restricţii de circulaţie în Capitală pentru Zilele Bucureştiului
Decizia pe care o aștepta Elena Udrea. Anunț de ultimă oră de la Înalta Curte de Casație și Justiție
Decizia pe care o aștepta Elena Udrea. Anunț de ultimă oră de la Înalta Curte...
De ce crapă ouăle atunci când le fierbem. Secretele unei consistențe perfecte
De ce crapă ouăle atunci când le fierbem. Secretele unei consistențe perfecte
Ce a primit o badantă româncă de la bătrâna de 92 de ani pe care a îngrijit-o. „A obligat-o!”
Ce a primit o badantă româncă de la bătrâna de 92 de ani pe care...
E complex! Milionarul care construiește un castel în România, ultimele detalii despre proiect! Când vor începe lucrările
E complex! Milionarul care construiește un castel în România, ultimele detalii despre proiect! Când vor...
Ce a putut să facă un român în scara blocului, chiar la ușa apartamentului său. Cineva a pozat totul și a arătat dovada
Ce a putut să facă un român în scara blocului, chiar la ușa apartamentului său....
Cutremur cu magnitudinea de 5,2 in Romania:
Cutremur cu magnitudinea de 5,2 in Romania: "Păstraţi-vă calmul, pot urma replici ale cutremurului"
Creatura care întinerește în loc să îmbătrânească. A fost descoperită recent și ar putea revoluționa medicina
Creatura care întinerește în loc să îmbătrânească. A fost descoperită recent și ar putea revoluționa...
Acesta este “Drumul binelui” din România. Locul fascinant, inclus în patrimoniul UNESCO, pe care toți călătorii ar trebui să-l vadă măcar o dată în viață
Acesta este “Drumul binelui” din România. Locul fascinant, inclus în patrimoniul UNESCO, pe care toți...
De ce a renunțat Theo Rose la cariera în actorie. Tânăra nu va mai apărea în filme sau seriale: „Așa a fost să fie”
De ce a renunțat Theo Rose la cariera în actorie. Tânăra nu va mai apărea...
×