Puterea din spatele puterii! MIHAIL IVAN: ”Credința este ancora!”
ALTCEVA cu Adrian Artene
Acasă » Altceva Podcast » Diana, darul de la Dumnezeu primit de fondatorul UNTOLD. Prietenii „cumpărați” au dispărut din viața lui Sorin Gadola ca prin minune

Diana, darul de la Dumnezeu primit de fondatorul UNTOLD. Prietenii „cumpărați” au dispărut din viața lui Sorin Gadola ca prin minune

De: Andrei Iovan 08/08/2023 | 17:00

Tocmai s-a încheiat o nouă ediție incendiară a festivalului UNTOLD, ce a adus la Cluj nume sonore din industria muzicală internațională. Asistența a reunit peste 100.000 de oameni de festivalieri în fiecare seară de petrecere, însă puțini știu cine a dat startul acestui trend în România. Este vorba chiar despre invitatul lui Adrian Artene, Sorin Gadola, unul dintre fondatorii grandiosului eveniment. Acesta a făcut dezvăluiri impresionante în cadrul podcastului de pe canalul de YouTube „ALTCEVA cu Adrian Artene„.

Sorin este fiul omului de afaceri Ştefan Gadola – președintele Energobit, una dintre cele mai importante companii românești din domeniul energiei. Tânărul era cunoscut, până nu de mult, în calitate de co-fondator al Festivalului UNTOLD, de la Cluj-Napoca. Renumit pentru viața tumultoasă, Sorin Gadola a decis să se schimbe total în momentul în care a primit un diagnostic crunt din partea medicilor. Această tema este doar una dintre cele mai importante subiecte, dezbătute în cadrul podcastului ALTCEVA cu Adrian Artene.

( ACCESEAZĂ PODCASTUL INTEGRAL AICI: Cum și-a VINDECAT sufletul fondatorul Untold! SORIN și DIANA GADOLA: DRUMUL CĂTRE DUMNEZEU )

Sorin și Diana Gadola au făcut destăinuiri de suflet în podcastul lui Adrian Artene (Foto: captură video)

Diana și Sorin Gadola, destăinuiri despre povestea de iubire premergătoare căsătoriei: „Cinci ani nu am vorbit!”

Adrian Artene: Natura îți oferă simplitate, iar Diana îți oferă iubire. Pentru că ascultam un alt interviu, în care spuneai că este foarte important, pentru o viață sănătoasă, să nu fii lipsit de iubire. Cum era, Diana, Sorin, în momentul în care l-ai cunoscut?

Diana Gadola: Nu eu îl ajut cu simplitatea, eu îi complic viața, ca orice femeie, ca să nu fie prea simplu și prea plictisit. Cred că asta a fost cea mai bună treabă din toată povestea pe care o să o spunem, pe care am conștientizat-o de puțin timp. Faptul că eu l-am cunoscut pe Sorin, cum era el în stare naturală, înainte de toate viciile și chestiile de tinerețe, că până la urmă nu e ceva unicat, că majoritatea le face. L-am cunoscut înainte să fie alterat de anturaje, practici și alte chestii. Am văzut că, de fapt, aluatul era bun și nu este un clișeu.

Am văzut bunătatea din el, toate atuurile pe care le are, chit că după aceea doi ani de zile nu am prea vorbit, că nu a înțeles ce a primit, nu a înțeles când am venit, nu a știut ce să facă cu surpriza asta superbă. Nici eu nu am știut să mă comport cu el. Eu eram săbatică, el mega arogant. Acum suntem amândoi aroganți, dar ne-am mai liniștit. Și după cinci ani în care nu am vorbit, nu ne-am văzut, când ne-am reîntâlnit, eu am văzut ceva nu prea drăguț. Era schimbat, cu tot felul de vicii în plus, nu mi-a plăcut, îmi părea rău pentru el. Mă gândeam ce s-a întâmplat cu omul ăsta?!

Nu știam toată povestea, după aceea am aflat cu boala, nu am fost în peisaj când era bolnav, eram în București atunci. N-am înțeles de ce mă caută după cinci ani. Mă rugama la Dumnezeu «Doamne, sunt de 100 de ani singură, trimite-mi și mie un bărbat bun, iubitor, răbdător, sincer, onest». Și-mi scria Sorin. «Doamne, da-mi un bărbat bun, iubitor, răbdător, sincer, onest». Iar apărea Sorin. Tot persista și între timp a trecut prin tot felul de situații. Nu știu de ce am stat, că de obicei vii când e bine la om, nu când e rău. Dar am stat lângă el și după aceea cred că Dumnezeu i-a deschis ochii să vadă.

Sorin Gadola: Da, te văd!

Diana Gadola: Dar în afară de faptul că am rămas singură lângă el, la greu, dup-aia, mai departe, Dumnezeu a făcut toată treaba, că eu n-am mai vrut nimic, n-am mai insistat, am zis «Doamne, nici nu-l mai vreau, doar să fie bine». Ne-a ajutat Dumnezeu când ne-am lăsat în voia lui, când nu am mai încercat să controlez eu tot.

Sorin Gadola, părăsit de falșii prieteni în cea mai grea perioadă a vieții: „Am văzut o față foarte urâtă a oamenilor!”

Adrian Artene: Cu excepția Dianei, unde erau toți ceilalți care până atunci gravitau în jurul tău?

Sorin Gadola: Mi-a arătat Dumnezeu că erau departe de mine și că au fost întotdeauna. Nu e ceva glorios, ce revelație am avut eu, pur și simplu nu au fost lângă mine. Am avut momente mari de cumpănă cu sănătatea, în primele două ediții ale festivalului am avut tot felul de pățanii. Toți ceilalți care mă puteau ajuta, puteau să-mi dea un mesaj, puteau să mă sune, n-au făcut-o. După ce am făcut primele două ediții cu echipa, îmi suna telefonul continuu, nu mai puteam să îl folosesc. Și s-a întâmplat o chestie de care nu am fost deloc pregătit.

Mă sunau bancheri, mă sunau brokeri cu care lucram, arhitecți, avocați cu care lucram, mă întrebau «de ce nu îmi dai?». Am văzut o față foarte urâtă a oamenilor, totuși eram clientul lor, îi plăteam pe toți. Degeaba mă aplaudau și râdeau la glumele mele, omul în natura lui vrea să te jupoaie, dacă poate și dacă îl lași. Aia a fost prima mea tragedie. Când mi-a fost greu eu am fost ăla prost, depresiv, nebun și probabil că aveau dreptate, dar ei unde au fost în relația cu nebunul? Cu unii am crescut împreună, am fost prieteni, deci e o tragedie să vezi oameni cu care crești, pe care nu îi interesează de tine. Diana, atunci, a început să-mi mai arate niște nereguli, «omule, tu nu vezi că ești singur», era prea greu ce îmi zicea.

Diana Gadola: Dar mă enerva teribil, zici că era orb.

(  CITEȘTE ȘI: OMUL CARE A CREAT UNTOLD A VĂZUT MOARTEA CU OCHII! CUTREMURĂTORUL MOMENT ÎN CARE SORIN GADOLA A AFLAT CĂ ANTURAJUL I-AR PUTEA GRĂBI SFÂRȘITUL )

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Nadia Comăneci, secretele siluetei de invidiat la 63 de ani. Cele trei alimente pe care le evită. „Mănânc deștept”
Nadia Comăneci, secretele siluetei de invidiat la 63 de ani. Cele trei alimente pe care...
Ce cartiere din București s-au zguduit cel mai puternic în timpul cutremurului de 5.3 grade
Ce cartiere din București s-au zguduit cel mai puternic în timpul cutremurului de 5.3 grade
A murit maestrul naiului din România! Artistul s-a stins din viață după ce a făcut infarct
A murit maestrul naiului din România! Artistul s-a stins din viață după ce a făcut...
Lora e gata de nuntă! Artista are deja verighetele și ar vrea să schimbe trei rochii în ziua cea mare. Ce tradiție nu va respecta: „Nu se va...”
Lora e gata de nuntă! Artista are deja verighetele și ar vrea să schimbe trei...
Se închid școlile! Anunț de ultim moment. În ce zone din România vor fi suspendate cursurile?
Se închid școlile! Anunț de ultim moment. În ce zone din România vor fi suspendate...
VIDEO. Replica lui Ciolacu după ce Ciucă a spus că PSD e urmașul PCR
VIDEO. Replica lui Ciolacu după ce Ciucă a spus că PSD e urmașul PCR
VIDEO: Dezastrul lăsat în urma inundațiilor. Un drum național este închis. Ciobani cu o turmă de oi sunt blocați timp de 3 zile
VIDEO: Dezastrul lăsat în urma inundațiilor. Un drum național este închis. Ciobani cu o turmă...
Dacia testează un nou SUV cu 7 locuri în România. Va fi cea mai scumpă Dacie din istorie - FOTO
Dacia testează un nou SUV cu 7 locuri în România. Va fi cea mai scumpă...
Nelson Mondialul, dezvăluiri surprinzătoare de la nunta faraonică a lui Livian și a Alexandrei! Cine ar fi cei care au lăsat plicurile goale la mese: „M-am certat cu familia”
Nelson Mondialul, dezvăluiri surprinzătoare de la nunta faraonică a lui Livian și a Alexandrei! Cine...
Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare
Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare
VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”
VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la...
Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”
Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată...
CALCUL. Profitul obținut astăzi de un român care ar fi cumpărat un lingou de aur în 2019
CALCUL. Profitul obținut astăzi de un român care ar fi cumpărat un lingou de aur...
BANCUL ZILEI. Bulă ajunge la birou și urlă: - Adu-mi repede o cafea, măi săracule!
BANCUL ZILEI. Bulă ajunge la birou și urlă: - Adu-mi repede o cafea, măi săracule!
Descoperiți două Smart TV-uri sub 700 RON la Altex
Descoperiți două Smart TV-uri sub 700 RON la Altex
Veste BOMBĂ! Ce vrea să facă China pe Lună? Are și parteneri!
Veste BOMBĂ! Ce vrea să facă China pe Lună? Are și parteneri!
Vedeta Antena 1 s-a mutat la PRO TV, după valul de demisii ale celor trei chefi. Mutare neașteptată în televiziune
Vedeta Antena 1 s-a mutat la PRO TV, după valul de demisii ale celor trei...
Locul de muncă în care poți face bani frumoși. Se plătește în lire sterline, n-ai nevoie de studii superioare, dar ești obligat să ai un câine
Locul de muncă în care poți face bani frumoși. Se plătește în lire sterline, n-ai...
Ai cont și card la BCR? Anunț oficial pentru toți clienții. Sunt beneficii unice
Ai cont și card la BCR? Anunț oficial pentru toți clienții. Sunt beneficii unice
Cutremur devastator în România. Gheorghe Mărmureanu a anunțat când va avea loc
Cutremur devastator în România. Gheorghe Mărmureanu a anunțat când va avea loc
Alina Sorescu a făcut anunţul, ce se întâmplă cu divorţul de Alexandru Ciucu
Alina Sorescu a făcut anunţul, ce se întâmplă cu divorţul de Alexandru Ciucu
Sony a anunțat PlayStation 5 Pro. PREȚUL și data lansării
Sony a anunțat PlayStation 5 Pro. PREȚUL și data lansării
Restricţii de circulaţie în Capitală pentru Zilele Bucureştiului
Restricţii de circulaţie în Capitală pentru Zilele Bucureştiului
Decizia pe care o aștepta Elena Udrea. Anunț de ultimă oră de la Înalta Curte de Casație și Justiție
Decizia pe care o aștepta Elena Udrea. Anunț de ultimă oră de la Înalta Curte...
De ce crapă ouăle atunci când le fierbem. Secretele unei consistențe perfecte
De ce crapă ouăle atunci când le fierbem. Secretele unei consistențe perfecte
Ce a primit o badantă româncă de la bătrâna de 92 de ani pe care a îngrijit-o. „A obligat-o!”
Ce a primit o badantă româncă de la bătrâna de 92 de ani pe care...
E complex! Milionarul care construiește un castel în România, ultimele detalii despre proiect! Când vor începe lucrările
E complex! Milionarul care construiește un castel în România, ultimele detalii despre proiect! Când vor...
Ce a putut să facă un român în scara blocului, chiar la ușa apartamentului său. Cineva a pozat totul și a arătat dovada
Ce a putut să facă un român în scara blocului, chiar la ușa apartamentului său....
Cutremur cu magnitudinea de 5,2 in Romania:
Cutremur cu magnitudinea de 5,2 in Romania: "Păstraţi-vă calmul, pot urma replici ale cutremurului"
Creatura care întinerește în loc să îmbătrânească. A fost descoperită recent și ar putea revoluționa medicina
Creatura care întinerește în loc să îmbătrânească. A fost descoperită recent și ar putea revoluționa...
Acesta este “Drumul binelui” din România. Locul fascinant, inclus în patrimoniul UNESCO, pe care toți călătorii ar trebui să-l vadă măcar o dată în viață
Acesta este “Drumul binelui” din România. Locul fascinant, inclus în patrimoniul UNESCO, pe care toți...
De ce a renunțat Theo Rose la cariera în actorie. Tânăra nu va mai apărea în filme sau seriale: „Așa a fost să fie”
De ce a renunțat Theo Rose la cariera în actorie. Tânăra nu va mai apărea...
×