Momentul în care Theodor Andrei a reprezentat România la Eurovision 2023 a stârnit un val de reacții atât în țară, cât și în afară. Mulți români au sărit să-l critice pe tânărul de doar 18 ani care a mers la Liverpool alături de iubita lui pentru a-și cânta piesa în Semifinala 2. Printre cei care n-au fost deloc mulțumiți de prestația sau aspectul cântărețului, se numără și Maximilian Bălășescu, supranumit „Procurorul Vrăjitoarelor”.
Theodor Andrei a fost reprezentatul României la Eurovision în ediția cu numărul 67. Tânărul n-a reușit să se ridice la nivelul așteptărilor prin piesa „D.G.T. (Off and on)” și nici să ne aducă în următoarea etapă. Motive pentru care n-a performat suficient de bine sunt multe, potrivit comentariilor făcute de către experți. De la versurile care nu erau adecvate vârstei sale, la mesajul piesei, prestația scenică sau faptul că era, pur și simplu, necopt pentru un asemenea eveniment.
Momentul făcut de tânărul de doar 18 ani a reușit să stârnească foarte multe comentarii răutăcioase în mediul online, așa cum este și cel lăsat de Maximilian Bălășescu la o postare despre Theodor Andrei:
„Un handicapat la 20 de ani cu burta unui moș de 60… că eu la 50 nu am burta aia… mai dă-l dracu …de burtos…😜”, a scris „Procurorul Vrăjitoarelor.
(CITEȘTE ȘI: Reprezentantul României la Eurovision lovește din nou. Theodor Andrei a trebuit să-și ceară scuze după o gafă de proporții)
În anul 2013, pe vremea când era procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov, Maximilian Bălășeșcu a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu executare pentru luare de mită, dar a fost eliberat în anul 2015.
În urmă cu câteva luni, contactat de CANCAN.RO, fostul procuror a mărturisit că are o afacere cu nebulizatoare necesare în spitale. Ideea de afacere i-a venit odată cu pandemia și s-a extins considerabil în ultimii ani. Astfel, a ajuns să câștige sume fabuloase din acest parteneriat.
„Nebulizatoarele decontaminează și aerul, și suprafața. În spitale, în combaterea germenilor, agenților patogeni, a virușilor, a mucegaiului se pot folosi aceste aparate. Am furnizat și în spitalele din România, cel de la Craiova este doar unul dintre ele. În perioada pandemiei s-au donat 120 de aparate la spitalele COVID și suport-COVID împreună cu substanța. Este un produs sută la sută românesc, totul se achiziționează din Europa, nu mergem pe nimic din China. Este din inox alimentar”, ne-a mai spus Maximilian Bălășescu.
“Eu sunt partener cu cel care le produce pentru că amândoi avem mai multe activități și ne-am făcut un parteneriat doar pentru producerea și comercializarea acestor aparate. Prețul unui nebulizator este de 3.000 de euro”, a adăugat fostul procuror pentru CANCAN.RO.
(CITEȘTE ȘI: După eșecul de la Eurovision, Theodor Andrei anunță că revine pe scenă cu un proiect muzical de impact: „E abia începutul”)