Drobul de miel este unul dintre preparatele tradiționale nelipsit de pe masa de Paște. Gospodinele caută rețete, care mai de care mai sofisticate. Drobul preparat după rețeta lui chef Cătălin Scărlătescu a făcut ravagii și nu este de mirare. Prețul este pe măsură. Iată cât costă, de fapt, 1 kilogram de drob de miel.
Rețeta de drob de miel a lui Cătălin Scărlătescu conține o listă de ingrediente curate, fără conservanți, ouă din belșug și organe de miel. Potrivit site-ului oficial al juratului de la Chefi la Cuțite, 1,1 kg de drob de miel costă 147 de lei.
”Bucătării noștri îl pregătesc după o rețetă tradițională cu verdeața proaspătă din belșug, ouă și organe de miel”, se arată în descrierea preparatului.
Vezi și: CEA MAI DELICIOASĂ REȚETĂ DE POST A LUI CĂTĂLIN SCĂRLĂTESCU. ESTE GATA ÎN DOAR 10 MINUTE!
Dacă nu te-ai decis cum să prepari drobul pentru masa de Paște, rețeta lui chef Cătălin Scărlătescu este ideală, mai ales dacă îți dorești un gust clasic și gustos. Pentru asta vei avea nevoie de următoarele ingrediente:
Organele de miel se spală bine, se taie și se pun la călit în ulei, după care cantitatea se va împărți în jumătate. O parte din organe se mărunțesc în robotul de bucătărie și cealaltă jumătate se taie cubulețe. Ceapa, usturoiul, mărarul și pătrunjelul sunt mărunțite și se adaugă peste carne plus cele 8 ouă bătute ca pentru omletă, după care se învelește în prapur.
După preferințe, în interiorul compoziției se pot adăuga două ouă fierte întregi. În cuptorul preîncălzit, drobul se lasă timp de 50 de minute la o temperatură de 140 de grade, până când exteriorul este bine rumenit.
Vezi și: DOINA TEODORU ȘI CĂTĂLIN SCĂRLĂTESCU S-AU DESPĂRȚIT DUPĂ AMERICA EXPRESS! TOTUL A DURAT O SĂPTĂMÂNĂ