Vlăduț, fostul bucătar de la emisiunea ”Neatza cu Răzvan și Dani”, este cunoscut de o țară întreagă pentru preparatele personalizate și ingenioase făcute în direct, la Antena 1. Iată cu ce se ocupă acesta acum și din ce își câștigă existența.
Pe numele său real Vlad Florica, fostul bucătar de la matinalul ”Neatza cu Răzvan și Dani”, a făcut parte din echipa emisiunii mai bine de 10 ani, însă, recent, el a fost înlocuit definitiv cu Chef Nicolai Trand. Află care a fost motivul pentru care Vlăduț a părăsit platourile de filmare.
Din fericire, parcursul gastronomic al lui Vlăduț nu se încheie, deși nu mai este prezent în emisiunea de la Antena 1. Colegul său de platou, Dani Oțil, a fost cel care i-a sărit primul în ajutor și i-a oferit un job de bucătar chiar la el în restaurant. Prezentatorul de la Neatza deține un local de lux în zona de nord a Capitalei.
Acum, în postura de lucrător în cadrul localului deținut de Dani Oțil, Vlăduț este nespus de mândru de creațiile sale. El nu ratează ocazia de fotografia preparatele apetisante pe care le prepară la restaurant și de a le distribui pe contul personal de Instagram.
Restaurantul lui Dani Oțil se află în zona de Nord a Capitalei, chiar la intrarea în Parcul Herăstrău. Meniul este unul variat ce cuprinde produse de patiserie: croissante, ștrudele și tot felul de foietaje fine, budinci de fructe, sau chiar un mic dejun generos cu somon, ouă poșate și legume proaspete.
Variantele pentru prânz sunt la fel de ofertante, iar deserturile sunt variate și nu le poți rezista: tort Medovic, tort cu fructe, tort Snickers sunt doar câteva dintre bunătățile din meniu. Prețurile nu sunt pentru buzunarele oricui, ci unele destul de piperate. Mai mult, din când în când, prezentatorul de la Neatza organizează și concerte în cadrul localului său din București.