Specialiștii în nutriție au identificat care este rețetă pentru a putea ajunge la greutatea dorită și fără să faci sport. Regimul a fost numit și Dieta Leneșilor, dar este o dietă disociată.
Kilogramele în plus pot fi o problemă cu care se confruntă multe femei, măcar o dată în viață. Din cauza unui stil de viață care nu lasă timp pentru sport sau a interdicției de a face prea multe activități fizice, nutriționiștii au găsit soluția pentru a slăbi doar din alimentație. (CITEȘTE ȘI: Cum a reacţionat Ştefan Bănică Jr, după ce am prins-o pe Irina Fodor acasă la el. Primul mesaj al artistului)
În prima zi de dietă, poți mânca mere, pere, cireșe, avocado, citrice. Sub nicio formă să nu mănânci alimente precum bananele sau strugurii deoarece te pot îngrășa.
În cea de-a doua zi, poți mânca legume, salată, castraveți, dovlecei, ardei, roșii cât mai multe. Nutriționiștii recomandă să mănânci legume care au culori diferite, pentru a beneficia de toate substanțele de care corpul are nevoie. De exemplu, poți mânca roșii, castraveți și morcovi.
În ziua a treia, alimentele încep să fie mai prietenoase. Poți consuma carne de vită, pește sau pui, la grătar, fierte sau la cuptor. Important este ca aceste alimente să nu fie niciodată prăjite deoarece prăjelile fac rău organismului.
În ziua a patra se mănâncă lactate, cum ar fi iaurt degresat neîndulcit, lapte bătut, brânză degresată de vaci, lapte slab în grăsime.
Ziua a cincea este considerată a fi cea mai dificilă. În aceasta ai voie să mănânci doar ouă, dar nu mai mult de cinci.
După ce ai trecut de ce este mai greu, vine ziua șase, unde poți alege meniul din oricare zi anterioară.
În cea de-a șaptea zi, poți consuma câte puțin din toate categoriile alimentare amintite, acestea fiind: fructe, legume, lactate și carne și ouă.
Dieta trebuie respectată timp de cel puțin patru săptămâni, pentru a putea slăbi aproximativ 15 kilograme. După aceea, trebuie să urmezi trei mese zilnice și două gustări, în felul următor:
Dimineața: un iaurt degresat cu cereale, dar care să nu conțină zahăr sau 2 ouă fierte cu o felie de șuncă presată și chiar una de cașcaval.
La prânz: o supă sau carne degresată la grătar sau fiartă și o salată.
La cină: se recomandă ceva cât mai ușor – un iaurt degresat sau lapte/ lapte bătut, etc.
Gustările dintre mese: salate de fructe sau legume. (CITEȘTE ȘI: Gestul fabulos făcut de o bătrânică din Ucraina, după ce i-a fost oferită mâncare în Gara de Nord)