Prezență exotică ”pe sticlă”, Nadine are o viață de familie împlinită și, fiind sfârșit de an, se pregătește pentru sărbătorile de iarnă. Însă, cel puțin anul acesta, totul va fi atipic, atât în ceea ce privește locația aleasă, cât și mâncarea.
Nadine, împreună cu soțul său, va petrece sărbătorile de iarnă pe o plajă exotică. A preferat să aleagă oceanul, ca punct de destinație, iar Crăciunul o va găsi pe vedetă răsfățată de razele unui soare generos. În ceea ce privește masa de Crăciun, Nadine a mărturisit că a luat hotărârea de a nu găti nimic tradițional.
”Nu stau să fac sarmale pentru că e nevoie de mult timp pentru a le găti și prefer să investesc acel timp în plimbare și explorare cu Dragoș și Noah. Nu porc, pentru că prefer orice alte specialități ale locului unde ajung în vacanță. Pe masa mea, de sărbători, am pește, fructe de mare, sparanghel, căpșune, afine, tot soiul de nuci, brânzeturi. Nu am nimic tradițional. Fără cârnați, fără tobă, fără slănină”, a declarat Nadine pentru libertatea.ro.
Întrebată despre amintirile frumoase din anii copilăriei, dar și dacă își amintește ceva legat de mama sa, Nadine a răspuns că ține minte îmbrățișările care aveau loc în mijlocul străzii, atunci când mama sa venea acasă. Îi lua geanta și era foarte mândră știindu-se privită de ceilalți copii.
: “Da. Țin minte că alergam în întâmpinarea ei când venea de la serviciu. Țin minte îmbrățișările din mijlocul străzii și mai țin minte că o rugam să mă lase să îi duc geanta până acasă. O puneam și eu pe braț, ca ea, fălindu-mă cu asta în fața celorlalți copii. Acestea fiind amintirile trupului. Ființa din mine a rămas în contact cu Ființa mamei mele, întâlnindu-ne adesea pe alte frecvențe ale creierului. Trupului îi este dor de ea, Ființei din mine nu, deoarece pentru ea nu s-a întâmplat separarea. Totodată, cu mintea de acum înțeleg etichetele pe care le punem situațiilor deviață și felului în care creierul se raportează la ele. Tu spui „copilărie nefericită, eu spun doar „copilărie. Deoarece nu există bine sau rău, ci totul este ceea ce este. Etichetele sunt o meteahnă rudimentară a creierului nostru de care se va vindeca în următoarele sute de ani”, conform sursei citată mai sus.