Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 30 septembrie 2019. Racii reînvie trecutul

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 30 septembrie 2019. Racii reînvie trecutul

De: Loredana T. 29/09/2019 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 30 septembrie 2019. Racii reînvie trecutul
Racii reînvie trecutul

Horoscopul zilei de 30 septembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 30 septembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 30 septembrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Rac reînvie amintiri din trecut.

Sfat! Dacă vă cunoașteți ascendentul, este recomandat să vă citiți atât previziunile pentru zodie, cât și pentru ascendent!

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 30 septembrie 2019

Nu este o zi bună pentru semnarea actelor, contractelor și negocierea parteneriatelor, iar cei născuți în zodia Berbec care se află într-o astfel de situație ar trebui, dacă nu pot amâna, să citească foarte atent ce li se pune în față. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să acorde mai multă atenție odihnei și sănătății.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 30 septembrie 2019

Cei născuți în zodia Taur au șansa astăzi de a-și îmbunătăți considerabil relația cu persoana iubită. Nativii ar putea arăta mai multă afecțiune, mai multă atenție față de partener și chiar ar putea planifica o călătorie împreună. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să aibă grijă la ce teme de dialog abordează în cuplu pentru a nu strica armonia.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 30 septembrie 2019

Se întrevede o zi destul de tesnionată la locul de muncă și parcă toate sunt împotriva lor. Cei născuți în zodia Gemeni au, de fapt, o problemă de adaptare și integrare într-un colectiv, de acceptare a unei situații și acomodare la noi reguli. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să acorde mai multă atenție sănătății și să evite excesele de orice fel.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 30 septembrie 2019

Cei născuți în zodia Rac lucrează astăzi o temă destul de sensibilă, aceea a trecutului, a copilăriei, a relației cu părinții și nu este exclus ca nativii să fie puși în fața unor amintiri dureroase și răscolitoare. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să comunice ceea ce simt persoanelor implicate pentru a se elibera.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 30 septembrie 2019

Cei născuți în zodia Leu s-ar putea să fie nevoiți de circumstanțe să plătească o sumă de bani și să-și destabilizeze pentru moment situația financiară. Nativii se pot împrumuta, însă ar fi de preferat să o facă de la persoane în care au încredere. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să dedice mai mult timp comunicării în cuplu, poate chiar să integreze spiritualitatea în relația pe care o au.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 30 septembrie 2019

Nativii din zodia Fecioară lucrează astăzi tema corectitudinii, a moralității și integrității. Deși pot exista conflicte cu autoritățile statului, cu legea, aceștia vor reuși să le rezolve în favoarea lor, doar dacă sunt nevinovați. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate scoate la iveală secrete legate de persoana iubită sau pot clarifica un zvon în urma unui dialog sincer.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 30 septembrie 2019

Zona actelor, dar și a finanțelor este bine aspectată astăzi și pot exista rezolvări favorabile în cazul nativilor care au procese, partaje pe rol. Cei născuți în zodia Balanță sunt sfătuiți, totuși, să fie foarte atenți la ceea ce semnează. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță recomandă să nu se investească bani și să se evite speculațiile.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 30 septembrie 2019

Pentru cei născuți în zodia Scorpion ziua de azi vine cu vești bune de la o persoană dragă, care face parte din anturajul apropiat. Prietenii și familia vor fi aproape de nativi și pot veni cu ajutor, sprijin și sfaturi în legătură cu o problemă ce necesită soluționare urgentă. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le aduce momente plăcute, distractive, recreative alături de cei dragi.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 30 septembrie 2019

Cei născuți în zodia Săgetător au tendința de a exagera, de a epata și de a ieși în evidență, însă nu neapărat prin dialoguri plăcute și lucruri bune. Nativii pot primi critici de la cei apropiați pentru lipsa de empatie. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să fie mai atenți la nevoile celor din jur și dacă au greșit să-și ceară scuze și nu să lase situația să devină și mai tensionată.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 30 septembrie 2019

Se conturează o zi stresantă la locul de muncă, cu multe activități acaparante, obositoare și care vor consuma energia celor născuți în zodia Capricorn. Tendința va fi de a refula în familie, iar horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi atenționează că pot da naștere unor situații conflictuale nemeritate de cei dragi.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 30 septembrie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător pot pleca astăzi în scurte deplasări în interes de serviciu și nu este exclus chiar să afle niște informații care să-i ajute în carieră sau unii nativi să se înscrie la niște cursuri pentru a obține o diplomă, un atestat profesional. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce oportunități de a face bani suplimentar, un bonus, un comision.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 30 septembrie 2019

Se întrevăd tensiuni majore în cuplu, iar cei născuți în zodia Pești par a fi principalii vinovați și asta pentru că nu vor ști cum să abordeze o situație, posibil legată de un plan comun sau de creșterea copiilor. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să pună mai mult accentul pe odihnă și relaxare. Plimbările în aer liber, de pereferat pe malul apei, pot fi detensionante.

Citește și: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna octombrie 2019

Citește și: Horoscop săptămânal 30 septembrie – 6 octombrie 2019. Balanțele pot avea o energie mai scăzută

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
BANC | Bulă și noua lui iubită, pe o bancă, în parc
BANC | Bulă și noua lui iubită, pe o bancă, în parc
FOTO. Imagini hot! Cum arată Doina, românca superbă care l-a cucerit pe milionarul olandez de la EURO!
FOTO. Imagini hot! Cum arată Doina, românca superbă care l-a cucerit pe milionarul olandez de...
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere...
Anamaria Prodan arată la 51 de ani ca la 20! Impresara şi-a pus fanii pe jar cu cele mai îndrăzneţe apariţii
Anamaria Prodan arată la 51 de ani ca la 20! Impresara şi-a pus fanii pe...
Marele regret al Catincăi Roman, la 5 luni distanță de când mama sa s-a stins din viață. Ce spune despre relația cu Oana Roman: „Dragoste cu sila nu se poate”
Marele regret al Catincăi Roman, la 5 luni distanță de când mama sa s-a stins...
Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a dus-o Irinel Columbeanu pe fiica lor înainte să se întoarcă în America și ce a avut de zis fosta soție?
Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a...
Patru polițiști au fost surprinși la pândă cu radarul. Fotografia care a înfuriat șoferii:
Patru polițiști au fost surprinși la pândă cu radarul. Fotografia care a înfuriat șoferii: "De-a...
Vacanță de coșmar în Turcia pentru o familie de români. Un bărbat a murit strivit de mașina de teren, de față cu soția și copilul
Vacanță de coșmar în Turcia pentru o familie de români. Un bărbat a murit strivit...
Radar în Bulgaria: poți ignora amenda sau o vei primi acasă, prin poștă?
Radar în Bulgaria: poți ignora amenda sau o vei primi acasă, prin poștă?
Alex Velea a vorbit pentru prima dată despre infidelitate! Artistul a dezvăluit de ce nu o înșală pe Antonia! : „Ar afla...”
Alex Velea a vorbit pentru prima dată despre infidelitate! Artistul a dezvăluit de ce nu...
Și-a ucis fratele! „Trebuie să mai omor pe...”
Și-a ucis fratele! „Trebuie să mai omor pe...”
Dialogul dintre Patrick și Gagea. Concurentul nu poate trăi cu gândul că fosta lui iubită are ochi și pentru Patrick: „Dacă ea se folosește de mine ca să te reaprindă pe tine?”
Dialogul dintre Patrick și Gagea. Concurentul nu poate trăi cu gândul că fosta lui iubită...
Andreea Antonescu a spus ce crede despre relația Andreei Bălan cu Victor Cornea! Ce reacție a avut când a auzit de nunta secretă a prietenei sale: „Adevărul îl știm noi”
Andreea Antonescu a spus ce crede despre relația Andreei Bălan cu Victor Cornea! Ce reacție...
"Se vedea cum zburau bucăţele de tablă mai mici". Ploile torențiale și vijeliile au făcut...
BANCUL ZILEI. Soacra îl întreabă pe Bulă: - Am auzit că i-ai făcut fiicei mele o cerere în căsătorie. De ce...
BANCUL ZILEI. Soacra îl întreabă pe Bulă: - Am auzit că i-ai făcut fiicei mele...
TOP 3 aplicații rivale pentru Google Maps si Waze care-și fac treaba foarte bine
TOP 3 aplicații rivale pentru Google Maps si Waze care-și fac treaba foarte bine
Planta MIRACULOASĂ folosită de grecii antici acum 2.000 de ani
Planta MIRACULOASĂ folosită de grecii antici acum 2.000 de ani
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Cum ar putea primi românii bani după ce fac cumpărături. Noul sistem de “credit fiscal” pregătit de Guvern
Cum ar putea primi românii bani după ce fac cumpărături. Noul sistem de “credit fiscal”...
Cele trei legume pe care nu e bine să le mănânci crude. La ce riscuri te expui dacă faci acest lucru
Cele trei legume pe care nu e bine să le mănânci crude. La ce riscuri...
S-a schimbat legea pentru permisul auto în România. Înregistrarea e obligatorie
S-a schimbat legea pentru permisul auto în România. Înregistrarea e obligatorie
Cum arată soția lui Florin Niță. Portarul Naționalei și Laura sunt căsătoriți de 10 ani
Cum arată soția lui Florin Niță. Portarul Naționalei și Laura sunt căsătoriți de 10 ani
Au început reducerile de vară la jocuri video. 6000 de jocuri și colecții la prețuri reduse
Au început reducerile de vară la jocuri video. 6000 de jocuri și colecții la prețuri...
EXCLUSIV. Cazul Pandarof stă de 2 ani în DIICOT, în timp ce instituţia refuză să transmită informaţii publice despre caz, sub pretextul că şi-ar periclita o anchetă în desfăşurare. Surse: pe interceptări ar fi „picat” şi fostul prim adjunct SRI
EXCLUSIV. Cazul Pandarof stă de 2 ani în DIICOT, în timp ce instituţia refuză să...
Obligatoriu pentru stăpânii de pisici sau câini. Lege de la UE pentru proprietarii de animale
Obligatoriu pentru stăpânii de pisici sau câini. Lege de la UE pentru proprietarii de animale
Ce au de împărțit Catinca și Oana Roman. Nici moartea mamei nu le-a apropiat
Ce au de împărțit Catinca și Oana Roman. Nici moartea mamei nu le-a apropiat
Vești proaste pentru români. Val de SCUMPIRI în România de la 1 iulie 2024. Ce va costa mai mut începând de luni?
Vești proaste pentru români. Val de SCUMPIRI în România de la 1 iulie 2024. Ce...
Imagini rare cu sora lui Răzvan Marin, golgheterul României la EURO 2024. Maria este de o frumuseţe uimitoare
Imagini rare cu sora lui Răzvan Marin, golgheterul României la EURO 2024. Maria este de...
Din 15 iulie, 10 ispite feminine aşteaptă să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor Insula Iubirii
Din 15 iulie, 10 ispite feminine aşteaptă să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor...
Lavinia Miloșovici, dezvăluiri cutremurătoare despre cea mai neagra perioadă a vieţii sale:
Lavinia Miloșovici, dezvăluiri cutremurătoare despre cea mai neagra perioadă a vieţii sale: "Toată suferința pe...
Dana Roba, din nou față-n față cu soțul agresor. Ce i-a spus Daniel Balaciu în sala de judecată
Dana Roba, din nou față-n față cu soțul agresor. Ce i-a spus Daniel Balaciu în...
Orașul din România unde cumperi un apartament cu 3 camere la doar 7.000 de euro. Are două băi, două balcoane, iar proprietarul primește și o boxă
Orașul din România unde cumperi un apartament cu 3 camere la doar 7.000 de euro....
Cum a reușit un român să cheltuie de 6 ori mai puțini bani pentru vacanța în Grecia. Metoda bărbatului a generat mari controverse în mediul online
Cum a reușit un român să cheltuie de 6 ori mai puțini bani pentru vacanța...
×