E mereu cu zâmbetul pe bune şi are un optimism molipsitor, însă puţini ştiu că Andreea Marin (41) are momente, ca orice om, în care sufletul îi plânge şi este tristă.
“Am avut un an foarte greu şi asta pentru că mi-a murit tatăl, însă încerc pe cât posibil să ţin aceste probleme pentru mine. Oamenii nu sunt vinovaţi pentru durerea mea, iar în faţa copilului meu trebuie să fiu mereu cu zâmbetul pe buze. În momentele grele cel care îmi este alături este soţul meu’’, a declarat Andreea pentru revista CIAO!.
Puternică din fire, prezentatoarea emisiunii ‘’Preţuieşte viaţa” de la TVR, a făcut faţă cu brio fiecărei încercări, chiar şi atunci când în 2013 s-a despărţit de Ştefan Bănică, cel căruia i-a dăruit o fetiţă pe nume Violeta. Acum este mai fericită ca oricând alături de Tuncay Ozturk, medicul de origine turcă, cu care Zâna s-a căsătorit la sfârşitul lui 2013.
“Soţul meu nu este un om superficial. El mă iubeşte pentru suflet şi nu pentru culoarea părului sau aspectul fizic. Cred că aşa este şi normal”, a mai completat Andreea. Oricât de multă iubire ar exista la mijloc, sunt şi lucruri pe care nu le-ar putea trece cu vederea într-o relaţie.“ Infidelitatea nu aş putea să o iert niciodată şi nici violenţa fizică. Eu mă implic în multe campanii împotriva violenţei pentru că nici o femeie nu ar trebui să îndure aceste tratamente, chiar dacă la mijloc există un copil. Dacă există semne de violenţă cel mai bine este să plece din acea relaţie’’, a completat ea.
Zâna are mereu grijă la alimentaţie, de altfel ea şi-a amenajat în curtea casei o grădină în care plantează diverse legume şi ierburi aromatice, de care are grijă împreună cu soţul ei. “Am învăţat să gătesc în felul acesta sănătos acum la 39-40 de ani din două motive, pentru că am văzut cum se face, am văzut că e uşor. Că nu e nici pe departe dificil, cum să aleg alimentele fără să îl omit pe acest om minunat care este soţul meu şi care este pasionat de puterea vindecătoare a plantelor. El a venit cu ideea de a transforma, încet, încet, pas cu pas, ceea ce era doar o grădină de fete, plină cu flori, viu colorată, într-una care e jumătate cu legume, fructe, verdeţuri. Avem arome din diverse colţuri ale lumii, nu doar de la noi şi în felul acesta am început să mâncăm pe baza resurselor pe care le culegem din propria grădină, cât mai mult cu putinţă. Dacă ceva nu avem, căutăm o sursă cât mai aproape de rădăcini, preferăm să ne urcăm în maşină şi să mergem undeva în afara Bucureştiului, acolo sunt câteva sate unde oamenii ies cu produsele lor crescute în propriile grădini, ies la stradă şi mergem să cumpărăm de acolo, sau în anumite pieţe unde ştim ţărani care nu pun un anumit tip de îngrăşământ, toxine, chimicale etc.”, a declarat vedeta care a dezvaluit şi cum are grijă de siluetă “Nu am nici un secret, dacă simt nevoia să mănânc ceva o fac, iar dacă simt că am depăşit limita a doua zi mă abţin”, a mai completat ea.
Andreea Marin se poate mândri cu multe lucruri în plan profesional, rezultatul unei munci asidue. Este prima jurnalistă din România care a escaladat vârful Kilimanjaro, a fost câştigătoarea trofeului “Cea mai iubită vedetă feminină de televiziune”, în 2002. Timp de nouă ani a prezentat emisiunea de succes de la TVR 1, ‘’Surprize, surprize”, iar în prezent este gazda emisiunii ‘’Preţuieşte viaţa” de la acelaşi post. Cu toate acestea, Zâna este de părere că tot timpul oamenii trebuie să încerce să evolueze. ‘’Mereu este loc de a mai învăţa câte ceva. Nu contează că ai terminat şcoala, liceul, sau facultatea, trebuie mereu să vrei să evoluezi”, a mai spus Andreea.
Răzvan Sava