A devenit cunoscuta dupa ce a pozat langa un cadavru, chiar in morga spitalului din Petrosani, insa acum este una dintre cele mai invidiate femei. Mihaela a reusit sa surprinda pe toata lumea cu vointa ei de a arata impecabil,iar noi i-am aflat secretul.
Desi a devenit cunoscuta printr-o situatie nu tocmai de apreciat, Mihaela a reusit sa atraga toate laudele atat din partea femeilor cat si a barbatilor., in ultimele luni. Tanara a reusit sa-si depaseasca conditia din toate punctele de vedere, acum fiind cu adevarat mandra de ceea ce a realizat, pentru ea.
A slabit considerabil 40 de kilograme
Mihaela a facut pe toata lumea sa uite de incidentul de la morga spitalului din Petrosani, in momentul in care a demonstrat ca are ambitie si tarie. In doar cateva luni, tanara si-a facut o sumedenie de admiratoare, care o contacteaza zilnic pentru a le oferi sfaturi de nutritie. Desi arata impecabil, chiar si dupa doua sarcini, Mihaela nu se declara perfecta si nici nu crede ca este in masura sa dea prea multe sfaturi.
Cu toate acestea, constienta ca, de-a lungul anilor, a incercat o sumedenie de regimuri alimentare si a incercat imposibilul ca sa slabeasca, a fost de acord sa spuna cateva din trucurile ei de slabit, pentru cele care au cu adevarat probleme. „Spintecatoarea de la morga” ne-a dezvaluit dieta ei minune, tocmai pentru ca tinerele din ziua de azi sa nu se mai tina de regimuri care le afecteaza sanatatea si care nu dau deloc rezultatele scontate.
Dieta minune tinuta de Mihaela
Mic dejun
150-200 grame branza dietetica amestecata cu 20-30 grame de stafide + zaharina si o clatita facuta din albusuri ou
o cafea neindulcita
Gustare, la fix doua ore dupa micul dejun
50 de grame de ananas (natural) sau 100 grame nuca de cocos, pomelo sau grapefruit
Pranz
120 grame piept de pui (se poate inlocui cu piept de curcan, muschiulet de porc sau vita maximum 120 grame) cu fasole verde, brocoli sau conopida
Gustarea, dupa alte doua ore
branza slaba de vaci cu zaharina si un mar ras (sa nu depaseasca 100 de grame)
Seara (proieina pura)
100-150 grame piept de pui cu o salata de varza sau de muraturi (de evitat muraturile puse in otet cu zahar si se agreaza doar cele in saramura)
o limonada indulcita cu zaharina
Pieptul de pui se poate inlocui cu peste, 200 de grame de cod, pastrav sau pangasius, dar si cu fructe de mare trase la tigaie, dar care sa nu depaseasca 250 de grame.
Sunt interzise cu desavarsire zaharul, fresh-urile de orice fel si mai ales bauturile accidulate. Singura zi de rasfat este duminica, cand se poate manca orice, insa in limita bunul simt.
CITESTE SI:
Iti mai amintesti de „Spintecatoarea de la morga”? Este bomba sexy si are in pat un animal”
Recomanda mersul la sala regulat
Mihaela recomanda din toata inima aceasta dieta si sustine ca, si dupa ce se renunta la ea, persoana care a urmat-o nu pune la loc kilogramele pierdute. „Este o dieta pe care eu o recomand si pe care o tin de luni bune. Eu am reusit sa slabesc 40 de kilograme in trei luni si, culmea, cand am facut pauza nu m-am ingrasat. Eu in pauza vreau sa zic ca mananc si cate trei pizza pe zi si nu se depune prea mult. Ce-i drept, ma ingras, dar nu cat o face orice om care nu a tinut nicio dieta in viata lui. Pe langa asta, recomand tuturor sa faca miscare. Nu neaparat sport de performanta, cat sa stea cateva minute la banda de alergat sau pe bicicleta”, ne-a mai spus Mihaela.
Denisa Macovei