Jurnalistul Robert Turcescu si-a luat iubita de sotie, sambata, iar apoi nuntasii au petrecut, in cerc restrans, intr-o pizzerie din Capitala.
Localul unde a ales sa sarbatoreasca fericitul eveniment este unul chic, in ciuda preturilor deosebit de scazute.
Robert Turcescu a vrut ca la nunta lui cu Oana Nutu sa participe doar familia si apropiatii, astfel ca si petrecerea dupa importantul eveniment a fost una deosebit de restransa. Turcescu a “omenit” dupa nunta lui doar 7-8 perechi de invitati, si nu din zgarcenie, ci pentru ca nu si-a dorit o petrecere fastuoasa.
Nunta traditional… italiana
Modestia a fost cuvantul de ordine la nunta lui Turcescu, care a ales sa petreaca, sambata, la o pizzerie din sectorul 5 al Capitalei. Evident, avand in vedere specificul italian al localului, piesa de rezistenta a meniului n-au fost sarmalele si ciorba de potroace, cum se practica la nuntile traditionale romanesti, ci pastele si pizza. Daca este sa judecam insa dupa meniu, restaurantul este unul popular intrucat preturile practicate sunt deosebit de reduse.
Pizza si bere
Astfel, nuntasii s-au delectat o preparatele specifice restaurantului, precum Pizza Margherita, care costa doar 16 lei, ori Fritta Diavola, la un pret de numai 10 lei. N-au lipsit si meniurile de paste, precum Spaghetti aglio, olio e peperoncino, la numai 16 lei, sau Penne all’arrabbiata la 18 lei.
Evident, la pizza mergea berea, astfel ca oaspetii au fost tratati cu diferite sortimente, cu preturi pornind de la 7 lei in sus.
Inedita idee pusa in practica de Robert Turcescu a avut insa succes, astfel ca mesenii adusi pentru a-l vedea alaturi de frumoasa lui sotie au apreciat inedita nunta, petracand pana tarziu, in noapte
sursa foto: Restaurant no.10
(M.N.)