Sile Camataru a avut nevoie de relatii pentru a fi servit cu o banala portie de cartofi prajiti. Aflat intr-un restaurant select din Mamaia, Vasile Balint a apelat la Gino Iorgulescu pentru a-i fi adusa garnitura care nu era trecuta in meniu.
Eliberat din inchisoare in luna noiembrie a anului trecut, Vasile Balint, cunoscut in lumea ca Sile Camataru, incearca sa se reintegreze in societate, mai ales dupa ce a declarat, la iesirea din detentie, ca: “ de acum o sa-mi vad de treaba mea”.
In urma cu aproximativ trei saptamani, ca orice cetatean care in aceasta perioada “isi vede de treaba lui”, Vasile Balint a mers la mare, in kilometrul 0 al distractiei de pe litoralul romanesc, la Mamaia.
Aici, insotit de un prieten, Sile a intrat intr-unul dintre cele mai cunoscute restaurant de la malul marii petru a servi masa. Toate bune si frumoase pana in momentul in care clientul a dorit si garnitura. Din pacate pentru Vasile Balint, poftele lui nu s-au pliat cu oferta din meniu, iar o simpla portie de cartofi prajiti l-a lasat pe Sile, asa cum spune proverbul, cu pofta atarnata in cui!
In momentul in care acesta a cerut banala garnitura, ospatarul a spus ca restaurantul nu serveste acest gen de preparat pentru simplu motiv ca nu este in meniu. Raspunsul nu a fost pe placul lui Sile, insa situatia a fost rezovata simplu. Balint a tinut sa discute cu seful de sala, iar pe acesta l-a rugat sa-l contacteze pe unul dintre patronii localului.
Este vorba de Gino Iorgulescu, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal. In momentul in care a auzit despre cine e vorba, Gino si-a dat acceptul ca in restaurantul lui de la Mamaia sa se gateasca, poate pentru prima oara, cartofi prajiti.
CITESTE SI:
Sile Camataru a implinit 46 de ani! Cum a chefuit si ce urari speciale i-au facut copiii si nepotii!
A lasat bacsis gras
Multumit ca a primit simpla, dar mult dorita garnitura si astfel si-a potolit pofta, Sile Camataru a fost generos atunci cand a venit vorba de nota de plata. Cum cartofii nu erau in meniu, Balint i-a recompensat cu un bacsis de cateva sute de lei pe chelnerii care l-au servit.