Carmen Bruma este foarte atenta la ce mananca si a reusit sa ajunga la formele intiale la doar o luna dupa ce l-a adus pe lume pe “Vasilica 2014”. Iubita lui Mircea Badea si-a surprins fanii cu o reteta speciala.
“Ciuperci umplute cu urda si spanac. Ingrediente: 3 ciuperci mari, 3 linguri de urda , spanac inabusit in unt -3 linguri, seminte de canepa, 2 linguri ulei de palmier, sare, busuioc, rozmarin, patrunjel. Se amesteca urda , spanacul, uleiul si condimentele apoi se vor umple ciupercile taiate in jumatate si se baga la cuptor aproximativ 30 de minute. Cand sunt gata se adauga seminte de canepa, patrunjel tocat si eventual putin ulei de masline”, a scris Carmen Bruma pe contul ei de Facebook.
“Niciun medic nu iti recomanda asa ceva”
Iubita lui Mircea Badea spune ca s-a alimentat corect pe tot parcursul sarcinii, iar recuperarea a fost foarte usoara. Nastere a fost insa dureroasa, dar totul a trecut, iar acum este o mamica fericita. De cand a aparut pe lume Vlad, atat Carmen Bruma, cat si Mircea Badea s-au schimbat mult si si-au luat in serios rolul de parinti.
“Am inceput sa fac din nou antrenamente la sapte zile dupa nastere. Niciun medic nu iti recomanda asa ceva, dar eu m-am simtit in stare, am simtit nevoia sa o fac”, a declarat Carmen Bruma.
D.C.