Fetele de la Bambi au invatat din experientele nefericite din trecut si se descurca destul de bine la cratita.
Una nu se sfieste sa declare ca a distrus de citeva ori bucataria, stropind cu ulei in toate partile, cealalta recunoaste ca a fost o vreme cand era atit de priceputa la gatit incit a spalat carnea de mici, au aflat cei de la Povestiri Adevarate. Este vorba despre surorile Denisa si Raluca de la Bambi si, nu radeti, vremurile acelea au trecut.
Fetele au lasat microfoanele si s-au avantat in prag de Craciun la preparate traditionale. Au facut tigai picante si pomana porcului. Priviti ce-a iesit si judecati singuri daca sunt sau nu „caprioarele” material de MasterChef.
Credincioase, surorile Tanase incearca in fiecare an sa respecte obiceiurile si postul religios. Anul acesta, le-a iesit mai mult spiritual decit alimentar, dar fetele simt ca nu s-au indepartat prea tare de invataturile ortodoxe.
De data asta, ambele preparate le-au iesit de minune. Dar pentru ca succesul de astazi sa fie posibil, fetele recunosc ca a fost nevoie de multe alte incercari culinare. Asa cum probabil banuiti, nu toate experientele lor in bucatarie s-au soldat cu rezultate la fel de bune.
A.P