Becali va avea parte saptamana asta, la Jilava, de un meniu din care nu lipsesc carnea de porc si legumele. Din pacate pentru el, bucatarii n-au bagat aproape deloc pe lista branza si laptele, alimentele lui preferate. Nu mai vorbim de carnea de oaie!
CANCAN.ro a aflat ce va manca finantatorul Stelei pana la sfarsitul acestei saptamani, daca alege sa mearga la cantina inchisorii.
Meniul, care este servit tuturor detinutilor de la Jilava, este unul diversificat, din care nu lipseste carnea de porc. Astfel, dimineata se serveste ceai, biscuit, margarina, branza sau marmelada. Astazi la pranz detinutii de la Jilava au primit ciorba de legume si iahnie de fasole cu carne, iar in aceasta seara cartofi frantuzesti.
Maine, bucatarii au pregatit pentru finantatorul Stelei ciorba de cartofi si varza cu carne de porc, dar si ghiveci de legume. Miercuri, meniul de la Jilava va contine ciorba de dovlecei si tocanita cu carne de porc la pranz, iar seara pilaf sarbesc.
Pentru joi la pranz bucatarii au pregatit ciorba de legume si iahnie de fasole cu jumari, iar seara mancare de dovlecei. Vineri, la inceput de weekend, Becali va fi servit cu ciorba de fasole si ghiveci cu carne, iar seara budinca de macaroane cu branza.
Sambata, meniul este format din ciorba de cartofi , varza a la Cluj cu carne de porc, iar seara spaghete din care nu lipseste carnea. Daca va dori, finantatorul Stelei va putea manca duminica supa de rosii cu fidea si iahnie de fasole cu carne de porc, iar seara mancare de dovlecei.
Bogdan Galca