Cei doi bucatari talentati au palnuri mari in viitorul apropiat. Ei vor sa-si deschida un nou local, dar deocamdata totul este la baza de idee. Dexter ne-a povestit insa ca acum sunt la stadiul de “stors creierase”.
“Voi pregati impreuna cu Alex Petricean un nou concept marca FunkyChefs, care speram sa se materializeze cat de curand. Deocamdata suntem in planuri, discutii, stoarcem creierasele de idei, de creativitate si speram ca in curand sa gasiti pe piata restaurantelor din Bucuresti ceva nemaipomenit de… proaspat!”, ne-a spus zambind fostul concurent de la Master Chef, Bogdan Alexandrescu, alias Dexter. Cei doi au mai avut un restaurant impreuna cu un alt asociat, dar lucrurile nu au mers.
Dexter si D’Artagnan vor face experientele culinare de aici pentru toata lumea, asta inseamna cu vor avea preturi piperate la restaurantul lor care va avea specific international.
“Restaurantul nu are un nume fiind la stadiu de idee, nu are nici locatie si nici concept, e in faza incipienta. Funkychefs este formula in care activam ca echipa, cum am obisnuit de altfel. Nu ne place sa rupem haina de pe om, ci sa-i oferim o experienta culinara memorabila, pe care si-o poate permite”, ne-a mai explicat carismaticul bucatar.
Petru Buiuca, marele castigator al primului sezon MasterChef, a reusit cu cei 50.000 de euro sa-si ajute familia si sa-si deschida propria afacere online. Bineinteles aceasta este cu “specific” culinar.
Alex Cirtu si cu Mehrzad Moghazehi, alti doi bucatari carismatici din celebra emisiune au acum propria lor show. Senzatii in Bucatarie este un program, care are destula sare si piper.
Un alt bucatar talentat este si Sidia Sissoko, care dupa terminarea emisiunii el si-a luat diploma de bucatar, iar apoi pe cea de chef. El a participat la mai multe emisiuni si a colaborat cu scoala unde a facut cursurile. (A.S.) (Sursa foto facebook)