Dupa despartirea de Teo Trandafir, Constantin Iosef a incercat sa faca afaceri, in asa fel incat nu numai sa poata sa isi asigure traiul, ci sa dea lovitura pe plan financiar.
Numai ca socoteala din targ nu se potriveste cu cea din Obor!
Chiar daca si-a deschis un fast-food intr-o zona foarte aglomerata si in care clientii ar trebui sa se ingramadeasca la mancare, Constantin Iosef nu pare sa aiba noroc. Poate ca nici nu isi alege bine angajatii, poate ca nici nu isi face calculele bine, cert e ca bucataria lui cand se inchide, cand se deschide… dar rezultatul pare acelasi.
Mai mult, fostii angajati nu-l vad cu ochi buni pe Iosef si il fac praf atunci cand vorbesc despre momentele petrecute acolo.
„Nu are vanzare! Mancarurile, de la tochituri, ciorbe sau fasole, stau si cate 3 zile in frigidere, fara ca nimeni sa le cumpere, in vreme ce patronul nu se indura sa le arunce, chiar daca nu mai au acelasi gust! Practica preturi exagerate si ar vrea sa se imbogateasca peste noapte din adausuri uriase”, ne-a povestit un fost angajat.
Iosef nu are multi angajati, se pare, dar, potrivit aceleasi surse, vrea sa scoata profit cu orice pret, iar adausurile sunt foarte mari, asa ca o simpla ciorba costa 6 lei, destul de mult pentru zona respectiva.
Chiar daca vanzarile nu ar ajunge nici la 2 milioane de lei vechi, fostul sot al lui Teo ar vrea ca acestea sa ajunga la 50 de milioane, un vis imposibil de realizat, se pare!
D.B.