Meticulos pana-n maduva oaselor, Chef Scarlatescu are pretentii foarte mari de la bucatarii din echipa lui. Pretentios si dur, uneori, “juratul” de la Masterchef apreciaza stradania si orele suplimentare, dar are si momente in care e prietenos.
Chef Scarlatescu are o echipe pe cinste cu ajutorul careia incanta papilelel gustative ale clientilor unui hotel de lux din Capitala. Multi dintre tineri s-au speriat de pretentiiile lui si de modul sau de lucru, dar cei care au rezistat au numai cuvinte de lauda, la adresa lui.
Reporterii CANCAN.ro au stat de vorba cu Stelian Oprea, care, la numai 23 de ani, se lauda cu o cariera de cinci ani langa temutul bucatar: „Eu aveam 17 ani cand am inceput sa lucrez cu el. Faceam practica. Si m-a intrebat cand implinesc 18 ani ca sa poata sa ma angajeze. Ce facea la televizor cu cei de la Masterchef asa facea si cu noi atunci cand a venit. Atunci eram vreo 36 la bucataria rece si calda, iar acum am ramas in jur de 15. El este un chef de nota 1.000. Si cel mai mult apreciaza la oameni sa-si faca treaba asa cum trebuie. La inceput, eu ma duceam la 8 dimineata si plecam la 23.00 si cred ca a apreciat asta. In rest, e un tip prietenos”, a povestit Stelian, pentru CANCAN.ro. Mai mult chiar, Chef Scarlatescu nu s-a ferit sa le dea sfaturi, insa vorbele lui de duh i-au cam dezamagit pe unii tineri:
„M-a sfatuit sa nu ma gandesc la bani ca bani, ca vin dupa varsta de 30 de ani si pana atunci sa ma duc prin restaurante sa vad diverse preparate. Ii urmez sfatul eu zic este un sfat bun. El mai are o vorba mereu cand inveti ceva nou urci cate o treapta, dar cand ajungi sus ai grija sa nu cazi„, ne-a mai spus Stelian.
Dana Enache