Toată lumea e în febra pregătirilor pentru sărbătorile de Crăciun şi trucurile pentru preparatele de casă sunt mereu binevenite.
Gospodină şi împătimită a mâncărurilor de casă, Simona Florescu, fostă Dichiseanu, are reţete speciale, chiar dacă de Crăciun ea nu mănâncă porc.
„Să vă fie ruşine că mâncaţi mortăciuni, eu nu mănânc porc, dar fac de toate”, le-a spus ea invitaţilor de la CANCAN TV, emisiunea difuzată la Acasă TV de luni până vineri, de la ora 22.00.
Fosta doamnă Dichiseanu are şi un sfat pentru cei care tolerează mai greu usturoiul.
„Fac cârnaţi, eu pun carne foarte light. Plus condimente, iar usturoiul nu îl pun direct. Îl toc şi pun apă caldă deasupra, apoi doar apa o pun la cârnaţi. Nu ştiu să fac cozonac, dar fac turtă dulce”, a explicat Simona.