De cand si-a mutat restaurantul cu specific italienesc in buricul Capitalei sI sta de dimineata pana seara in mijlocul angajatilor sai, Cristina Chiser a inceput sa aprecieze munca chelnerilor pe care ii rasplateste, dar foartecalculat
Vineri seara, Cristina, sora Andreei Marin a iesit in oras cu un cuplu de prieteni. A facut-o insa, nu la restaurantul sau, pe care il detine in zona Pache Protopopescu, ci la o cafenea din Dorobanti, respectiv departe de carciuma unde isi petrece toata ziua sI se simte „ca la serviciu”.
La masa au fost patru persoane: Cristina Chiser, sotul ei sI o familie de prieteni apropiati, consumatia fiind una deloc extravaganta, ba din contra. Cand a venit nota de plata, sora Andreei Marin a fost singura care a intins mana dupa mapa, achitand nota de plata pe loc.
Nu inainte insa de a calcula bacsisul chelnerului, asa cum spune legea nescrisa a turistilor, respectiv 10% din valoarea consumatiei totale. Dupa ce a tras linie, bruneta a adaugat la nota… cinci lei.