Fosta stirista de la TVR marturiseste ca ii place sa gateasca, dar ca nu petrece prea mult timp in bucatarie.
Livia Dila a gatit prima data la varsta de 12 ani. „Am incercat sa fac bezele, dar nu prea as vrea sa povestesc cum au iesit. Apoi am facut ciulama. Cu timpul, am perseverat si chiar mi-a iesit. Mai greu a fost la cozonac. Am facut o singura data si a fost un succes, dar cred ca a fost norocul incepatorului! Ma mai gandesc cand voi face din nou!”, a marturisit Livia pentru PRO TV Magazin.
Vedeta a invatat sa gateasca de la mama ei, din cartile de bucate, dar si de la prietene. „Nu petrec in bucatarie mai mult de o ora pe zi. Imi place sa gatesc repede si bine. Ultima data am facut tiramisu cu fructe de padure. Lui Cristi (sotul meu) i-a placut, Mariei Sophia, nu… Dar ea nu mananca fructe de padure… In rest, mi-a zis ca e excelent! Imi place sa pregatesc mancaruri la wok sau la cuptor. Sunt specialista in soufle-uri, iar ce voi incerca in viitorul apropiat, sunt cartofii frantuzesti, dar, asa cum ii fac ei, taiati in felii extrem de subtiri”, a explicat Livia Dila.