Acasă » Showbiz » Showbiz internațional » Nici vedetele n-au noroc in dragoste! Divorturile i-au saracit

Nici vedetele n-au noroc in dragoste! Divorturile i-au saracit

De: Cancan 08/07/2012 | 00:00
Nici vedetele n-au noroc in dragoste! Divorturile i-au saracit
Tom Cruise si Katie Holmes

DesparTirea dintre Tom Cruise Si Katie Holmes, precum Si lupta pentru custodia micuTei Suri Si imparTirea averii uriaSe a cuplului reprezinta subiectele ultimelor zile.

Cum Si cat va primi actriTa din milioanele lui Tom ramane de vazut, cert este insa ca „antecedente” exista. DivorTurile starurilor s-au finalizat adesea cu sume-record platite foStilor parteneri. CANCAN a facut o selecTie a celor mai scumpe finaluri de casnicie din lumea celor bogaTi Si celebri.

Pentru doua vedete a-Si spune adio nu inseamna doar schimbarea obiceiurilor conjugale Si a domiciliului. Luptele pentru custodia copiilor Si imparTirea bogaTiilor acumulate se lasa adesea cu procese lungi Si anevoioase. ActriTa Katie Holmes

(33 de ani) i-a intentat saptamana trecuta divorT celebrului Tom Cruise (50 de ani), cerand custodie deplina asupra fetiTei lor, Suri (6 ani), Si o parte considerabila din averea lui de 275 de milioane de dolari. Conform contractului prenupTial, Katie, care a fost casatorita cinci ani cu starul, are dreptul la trei milioane de dolari pentru fiecare an petrecut impreuna. Nu este pentru prima oara cand doi soTi celebri iSi spun adio cu scantei Si sume fabuloase, batand record dupa record in materie de „cel mai scump divorT”.

Tom Cruise Si Katie HolmesTanara actriTa Katie Holmes s-a casatorit cu Tom Cruise in 2006, hotarand anul acesta sa puna capat mariajului. Conform contractului prenupTial, daca ar fi rezistat 11 ani alaturi de Tom, ar fi avut dreptul la jumatate din averea lui. Katie urmareSte, totuSi, sa primeasca o pensie substanTiala pentru intreTinerea micuTei Suri, care este obiSnuita cu un stil de viaTa incununat de lux. Suma finala va depinde de priceperea avocaTilor ei Si de generozitatea lui Tom.

El a luat 92 de milioane $De dragul lui, „Regina Pop” a ajuns sa iubeasca Marea Britanie Si chiar a locuit acolo pentru o perioada. S-a mai potolit cu controversele, i-a daruit un fiu pe nume Rocco Si a incercat sa adopte un copil din Malawi impreuna cu el. Este vorba despre Guy Ritchie, regizorul britanic care a fost casatorit cu Madonna din 2000 pana in 2008, primind o suma consistenta din contul divei.

Ea a luat 425 de milioane $Faimosul actor Si regizor a cunoscut-o pe asistenta medicala Robyn Moore in 1970 Si a luat-o de soTie in iunie 1980. Au fost impreuna mai bine de trei decenii Si au Sapte copii, fiind multa vreme daTi exemplu de statornicie in showbizul internaTional. Povestea lor de iubire s-a sfarSit in 2009, cand Robyn a aflat ca Mel avea un copil dintr-o relaTie extraconjugala. Casatoria a fost anulata, iar consoarta actorului s-a ales cu aproape jumatate de miliard de dolari.

Ea a luat 168 de milioane $Baschetbalistul american Michael Jordan s-a indragostit la prima vedere de Juanita cand a vazut-o intr-un restaurant din Chicago. S-au casatorit in septembrie 1989 Si au trei copii impreuna. S-au Tinut departe de scandaluri majore pana in 2002, cand Juanita i-a cerut divorTul sportivului, invocand diferenTe ireconciliabile. Cei doi au incercat sa-Si salveze mariajul, insa dupa patru ani a urmat desparTirea finala, din care femeia s-a ales cu o suma consistenta.

Ea a luat 150 de milioane $Cantautorul de succes Neil Diamond avea deja o reputaTie de cuceritor cand s-a insurat cu asistenta de producTie Marcia Murphey, in 1969. In cei 25 de ani de casnicie alaturi de muzician insa, blondina a avut de indurat numeroase zvonuri Si scandaluri in presa pornind de la aventurile de-o noapte ale soTului ei. Cand nu a mai rezistat, Marcia l-a parasit pe Neil cerandu-i 150 de milioane de dolari, pe care acesta i-a oferit bucuros. Nu s-a mai casatorit niciodata.

Ea a luat peste 100 de milioane $

Jucatorul de golf Tiger Woods, cel mai bine platit sportiv din lume, i-a promis o viaTa plina de lux Si fericire lui Elin Nordegren cand a cerut-o in casatorie in 2003. Incepand de la ceremonia fastuoasa de nunta, care a costat doua milioane de dolari, pana la vacanTele de vis, fotomodelului Elin nu i-a lipsit nimic. Singurul lucru pe care Tiger nu i l-a oferit a fost fidelitatea. Elin l-a parasit in 2010, dupa ce a aflat despre aventurile lui, primind in urma divorTului peste 100 de milioane de dolari.

Ea a luat 100 de milioane $

Regizorul Steven Spielberg a avut o relaTie tumultuoasa cu actriTa Amy Irving din 1976 pana in 1979. Dupa prima desparTire, i-a luat rolul principal din „Honeysuckle Rose”, pe care i-l promisese pe cand erau iubiTi. In cele din urma au ajuns din nou unul in braTele celuilalt, fiind casatoriTi din 1985 pana in 1989. Au impreuna un fiu pe nume Max Samuel. Pe baza unui contract prenupTial scris in graba pe un ServeTel, Amy a primit 100 de milioane de dolari din averea lui Spielberg.

Ea a luat 85 de milioane $

Actorul care l-a intruchipat pe „Indiana Jones” Si scenarista blockbuster-ului „E.T.” s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei „Apocalypse Now”, in 1979. Si-au pus pirostriile in 1983. In 2000 s-au desparTit pentru o perioada, incercand sa-Si salveze mariajul un an mai tarziu. Casnicia lor de 21 de ani s-a terminat cu un divorT costisitor pentru Ford in 2004.

Ea a luat 80 de milioane $

Kevin Costner a cunoscut-o pe Cindy in 1975, la Universitatea de Stat din California, unde studiau amandoi. S-au casatorit in acelaSi an Si au avut trei copii impreuna, de-a lungul unei relaTii ce parea trainica Si liniStita. Dupa 16 ani, infidelitaTile actorului au determinat-o pe Cindy sa ceara divorTul, ea primind 80 de milioane de dolari drept compensaTie in 1994.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Test IQ pentru matematicieni | Ce număr urmează în seria: 25, 49, 97?
Test IQ pentru matematicieni | Ce număr urmează în seria: 25, 49, 97?
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de...
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată...
Cod roşu de senzualitate! Vedetele au făcut spectacol în public pe plajele din România
Cod roşu de senzualitate! Vedetele au făcut spectacol în public pe plajele din România
Soțul Ilenei Stana Ionescu face dezvăluiri: „Va fi incinerată luni, a vrut să fie lângă mămica ei. Urmez eu!”. Reacția lui Silviu Biriș, absolvent de Teologie: „Incinerarea e o barbarie!”
Soțul Ilenei Stana Ionescu face dezvăluiri: „Va fi incinerată luni, a vrut să fie lângă...
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit...
Circulația pe Valea Oltului se va închide. Anunțul ministrului Transporturilor
Circulația pe Valea Oltului se va închide. Anunțul ministrului Transporturilor
Un român a fost arestat în Grecia pentru că ar fi dat foc intenționat unei păduri. El susține că a vrut să-l stingă
Un român a fost arestat în Grecia pentru că ar fi dat foc intenționat unei...
IGPR: care este, de fapt, marja de toleranță a RADARULUI?
IGPR: care este, de fapt, marja de toleranță a RADARULUI?
Traficul pe Valea Oltului va fi suspendat timp de o lună. Se fac defrișări pentru construcția autostrăzii Sibiu - Piteşti
Traficul pe Valea Oltului va fi suspendat timp de o lună. Se fac defrișări pentru...
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul.
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”
Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat!...
Doliu în familia lui Edward Iordănescu! Vestea tristă vine la scurt timp după ce România s-a calificat în optimi la EURO 2024
Doliu în familia lui Edward Iordănescu! Vestea tristă vine la scurt timp după ce România...
Staţiunile în care Marea Neagră s-a făcut verde. Turiştii evită să facă baie, dar experţii spun că este semn bun
Staţiunile în care Marea Neagră s-a făcut verde. Turiştii evită să facă baie, dar experţii...
BANCUL ZILEI. Profesorul: - Bulă, dacă într-un măr sunt 3 viermi și tu mănânci unul, câți mai rămân?
BANCUL ZILEI. Profesorul: - Bulă, dacă într-un măr sunt 3 viermi și tu mănânci unul,...
Produsul Parkside „vânat” de clienți sezonul acesta, din nou în oferta LIDL
Produsul Parkside „vânat” de clienți sezonul acesta, din nou în oferta LIDL
Au fost descoperite resturi din SCOARȚA PRIMORDIALĂ a PĂMÂNTULUI!
Au fost descoperite resturi din SCOARȚA PRIMORDIALĂ a PĂMÂNTULUI!
De necrezut! Dana Roba, reacție acidă după ce a văzut-o pe Emily Burghelea că își retușa machiajul în urma accidentului suferit: „Mi se pare penibil. Tu îți faci poze și te rujezi...
De necrezut! Dana Roba, reacție acidă după ce a văzut-o pe Emily Burghelea că își...
Zodiile cu cel mai mare noroc în viață. Cei 4 nativi care s-au născut cu stea în frunte
Zodiile cu cel mai mare noroc în viață. Cei 4 nativi care s-au născut cu...
Rivalul Netflix care oferă mii de filme și seriale gratuit. Cum poți folosi serviciul Tubi în România
Rivalul Netflix care oferă mii de filme și seriale gratuit. Cum poți folosi serviciul Tubi...
Anunțul cel mare despre PACE. A vorbit cu Vladimir Putin: O pace echitabilă
Anunțul cel mare despre PACE. A vorbit cu Vladimir Putin: O pace echitabilă
Şocul zilei! Vlad Voiculescu a fost prins pe TINDER de iubită şi a fost părăsit. Dezvăluiri MEGA-PICANTE
Şocul zilei! Vlad Voiculescu a fost prins pe TINDER de iubită şi a fost părăsit....
Adevărul șocant despre Paper Mario, 20 de ani mai târziu!
Adevărul șocant despre Paper Mario, 20 de ani mai târziu!
Preşedintele finlandez: un apel telefonic de la Xi către Putin „ar putea pune capăt războiului”
Preşedintele finlandez: un apel telefonic de la Xi către Putin „ar putea pune capăt războiului”
Obligatoriu peste tot în România. Decizia intră în vigoare de astăzi, 3 Iulie
Obligatoriu peste tot în România. Decizia intră în vigoare de astăzi, 3 Iulie
Șoferii, obligați să ia în calcul acest aspect. Ce trebuie să citească înainte de-a conduce
Șoferii, obligați să ia în calcul acest aspect. Ce trebuie să citească înainte de-a conduce
BANC | „Bulă, la ce temperatură fierbe apa?”
BANC | „Bulă, la ce temperatură fierbe apa?”
Venită în România pentru a-şi vizita tatăl falit, aflat în azil, Irina Columbeanu a luat masa cu un celebru milionar român!
Venită în România pentru a-şi vizita tatăl falit, aflat în azil, Irina Columbeanu a luat...
Primele declarații ale soțului Ilenei Stana Ionescu după moartea actriței. Andrei Ionescu e sfâșiat de durere
Primele declarații ale soțului Ilenei Stana Ionescu după moartea actriței. Andrei Ionescu e sfâșiat de...
Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles
Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este...
Oana Roman a lăsat rușinea deoparte. Care este cel mai ciudat loc unde a întreținut relații intime: „Făceam tâmpenia asta la greu”
Oana Roman a lăsat rușinea deoparte. Care este cel mai ciudat loc unde a întreținut...
Vedeta de la Antena 1 țepuită cu mii de lei. Cum s-a întâmplat totul: „Părea conform”
Vedeta de la Antena 1 țepuită cu mii de lei. Cum s-a întâmplat totul: „Părea...
Florinel Coman a plecat de la FCSB! Lovitură dată de Gigi Becali: „Am mai luat bani în plus”. Când are loc vizita medicală
Florinel Coman a plecat de la FCSB! Lovitură dată de Gigi Becali: „Am mai luat...
×