Bogdan Alexandrescu i-a impresionat pe juratii concursului culinar cu retetele sale, dar el pare mai degraba un fan al gustarilor tip fast-food. Asta mai ales in zorii diminetii, dupa o noapte de distractie cu prietenii.
Frigarui de creveti caramelizati cu risotto in trei culori, acesta este preparatul cu care Bogdan a reusit sa primeasca aplauze de la pretentiosii jurati de la „Masterchef”. Foarte atent cu retetele sale in timpul filmarilor, tanarul bucatar amator, care in viata de zi cu zi este asistent manager, s-a lasat prada tentatiilor dupa o seara de distractie alaturi de un grup de prieteni. Convins de acestia, Bogdan Alexandrescu a considerat ca o shaorma cu de toate nu face rau nimanui, asa ca s-a oprit intr-o zona devenita deja celebra in Capitala pentru vanzarea preparatelor la lipie. Infometat serios dupa ce a petrecut cu amicii sai pana dupa ora patru dimineata, Bogdan parca a uitat complet de creveti, risotto si alte preparate complicate si s-a infruptat din shaorma de parca daduse de cea mai mare delicatesa. Dupa ce a devorat-o pana la ultima bucatica, Bogdan a plecat in ritm de dans alaturi de cei din grupul sau, revigorat parca de sosurile minune care i-au imbibat lipia.