Petru Buiuca a ramas cu picioarele pe pamant chiar daca a fost desemnat cel mai bun bucatar amator si a incasat un cec in valoare de 50.000 de euro la MasterChef.
Tanarul constantean care locuieste in Capitala a avut ocazia sa experimenteze sute de retete si sa guste fel si fel de preparate, dar tot placintele facute de bunica lui sunt cele mai gustoase.
„In copilarie, adoram crema de zahar ars. Eram innebunit dupa ea! Reteta mi se parea ceva fabulos: pui niste ingrediente intr-o forma, le lasi la un loc… si, dupa ceva timp, POOOF! Voila! Fabuloooos! Sa nu mai spun ca mamaia mea, pe care o ador, face niste placinte fenomenale. E greu sa nu vorbesc in extreme despre mancarea familiei mele… Vorbim aici totusi de mancarea facuta cu cea mai mare dragoste din lume!”, a declarat Petru Buiuca pentru PRO TV Magazin.
Marele castigator al competitiei de la PRO TV are planuri mari cu viata sa.
„Titlul de MasterChef este cea mai grea responsabilitate din punct de vedere gastronomic. E varful, apogeul. Si asta o sa ma indemne sa-mi depasesc un pic abilitatile si sa dau drumul la lucruri. Vreau sa le reamintesc oamenilor ca e usor sa gatesti delicios si rapid! Si ieftin! Si pot face asta, pot sa le arat EU asta! Pentru ca sunt altfel! Sunt un copil cu o pasiune extraordinara! Nu neg ca ar fi interesant sa experimentez lucrul pentru o emisiune culinara. La fel de tare mi-as dori sa deschid ceva, in parteneriat, sau singur. Si mai vreau sa fac sesiuni de gatit cu zeci si sute de oameni. Vreau sa impart idei si retete… Vreau sa cuceresc lumea! MasterChef iti ofera acest impuls. Eu il simt!”, a precizat el.