Juratul de la MasterChef Sorin Bontea a dezvaluit ca nu este pretentions la mancare si consuma orice cu conditia ca preparatul sa fie bine gatit.
„Tinand cont ca ciorbele si supele imi plac foarte mult, pot spune ca sunt specialitatea mea, dar asta nu inseamna ca restul preparatelor nu imi ies la fel de bine. Imi plac mult ciorbele, chiar foarte mult. Corpul meu simte nevoia sa manance ciorbe. Nu sunt mofturos la mancare, singura pretentie pe care o am este ca aceasta sa fie gatita corect, cu atentie si respect. Atata timp cat ai un standard in ceea ce faci si te respecti pe tine insuti, asta inseamna ca iti respecti si meseria si pe cei pentru care gatesti”, a declarat Chef Sorin.
„Imi place pestele foarte mult, nu prea mai pot sa manac fripturi la cat de multe fac, nici pizza. Insa imi plac fructele de mare si pestele”, a declarat pentru Pro TV Sorin.
„Ma bucur de o saramura de peste reusita si sunt mare fan al celui in crusta de sare. Acesta din urma merge cu cartofi in smantana si cu vin alb. Cine nu doreste garnitura, poate manca pestele in crusta de sare cu ulei cu busuioc turnat peste el „, a mai spus Cheful Sorin Bontea.
Juratul a dezvaluit ca, in ciuda meseriei sale, nu prea are timp de gatit acasa, iar singurul bucatar la el acasa e sotia lui. Sorin Bontea spune ca gateste cu mare placere atunci cand este o ocazie speciala sau stie sigur ca n-are nicio scapare.
„Iar atunci sotia mea este foarte fericita ca a iesit macar pentru o zi din bucatarie”, povesteste Sorin.