Ioana Ginghina este hotarata sa respecte perioada de post, asa ca a renuntat la carne si la produse lactate.
„Deja stiti ca sunt o mare amatoare de posturi, deci de azi fara carne, oua si lactate. Stiu ca si voi tineti post, poate nu chiar pe tot, dar o saptamana, doua, asa ca vreau sa va scriu cateva idei, pentru un post usor si sanatos”, a scris Ioana Ginghina pe blogul personal.
Iata ce idei pentru mic dejun prezinta sotia lui Alexandru Papadopol: – salata de fructe, portocala, banana, mar, stafide, seminte de in si migdale; – lapte vegetal, banana, vanilie, scortisoara, miere cu sau fara cacao; – germeni de grau, hrisca, miere lapte vegetal; – tarate de psyllium, stafide, fructe goji hidratate, miere daca mai e nevoie, vanilie, scortisoara, apa si totul la blander (gris cu lapte); – caju inmuiat in apa o ora, apa, zeama de la o lamaie, stafide, unt de cocos topit, vanilie , totul la blender (ciocolata alba).
Pentru pranz si cina, actrita recomanda: – supa crema de: rosii, linte, broccoli; – ciorba de legume; -paste cu sos de rosii;