Ioana Ginghina recomanda germenii de grau pentru detoxifiere si o alimentatie sanatoasa.
Actrita a scris pe blogul personal mai multe informatii importante despre germenele care pastreaza fibrele in intregime si care este numai bun de consumat in aceasta perioada lipsita de prea multe legume si verdeata.
„Acum eu va recomand, ca si energizant sau ca o vitamina, dimineata pe stomacul gol o lingurita de germeni cu o lingurita de miere, mancate asa pur si simplu.Sau se mai pot pune seara intr-un iaurt, bio sau facut in casa de preferinta, germenii cu miere si se mananca la micul dejun.Pentru copiii dumneavoastra e foarte sanatoasa aceasta combinatie, deci dati-le si lor”, scrie Ioana Ginghina pe blogul personal.
Ioana Ginghina a oferit doritoarelor si cateva idei de salate la fel de sanatoase.
„Salate: – salata verde, rucola, morcov ras, germeni. Dressing dintr-un avocado, usturoi (sau nu) si ulei totul la blender.
– morcov, telina, mar date pe razatoare, germeni si maioneza raw, sau un dressing din lamaie, ulei de masline si putina miere.
– rucola, rosii chery, germeni si parmezan. Dressing la alegere.
– salata de varza alba, morcov ras, marar si germeni”, a mai scris vedeta.
Ioana Ginghina: „E mai bine cand vine ziua de nume, nu te mai deprimi ca imbatranesti”