Un degustator de multe paharele de tuica de prune de 65 de grade te invata cum sa savurezi licoarea magica fara sa "tusesti, lesini sau sa mori". Numele lui "de scena" este Gabor Bali, dupa cum spune tricoul pe care il poarta.
Gabor te invata cum sa bei tuica de 65 de grade fara sa te ineci cu ea, sa lesini sau chiar sa mori, daca intri in contact cu licoarea magica ce arde!
„Am stat si m-am gandit cum sa fac un tutorial in care sa invat cum sa bei tuica. Cel mai important este un paharel de 25 de mililitri, e cantitatea maxima de otrava pe care poti sa o bagi in organism fara sa lesini, sa mori, sa te ineci, sa ti se invarta toate treburile prin intestine. Tuica de pruna se tine in sticla de plastic, la care se da jos eticheta, sa stim ca e otrava. Ea trebuie sa fie putin galbuie, pentru ca se tine in butoi. Sunt tarani care pun zahar ars ca sa o indulceasca si sa ii dea culoare. Aia sunt niste banditi si ar trebui sa moara! Ca sa beti tuica fara sa muriti sau sa luati apa dupa, nu puneti gheata in ea. La noi, la Maramures, daca faceti asta, va luati bataie”, sunt cateva dintre ponturile pe care le „serveste” barbatul.