Prezentatoarea de la Acasa TV este innebunita dupa retetele mediteraneene, in timp ce parintii ei sunt mai traditionalisti si inca mai pun zacusca si muraturi.
„In general aleg retete usoare, care se fac si repede si cu care n-ai cum da gres. In ultima perioada am experimentat cateva retete mediteraneene, ne plac foarte mult aceste preparate. Specialitatea casei sunt scoicile si crevetii in ulei de masline, sos de usturoi, orez cu porumb si un vin alb bun. Desi mama e o adevarata carte de bucate, iar tata un bucatar desavarsit, eu sunt la inceput de drum, abia de doi ani am luat mai in serios gatitul. De exemplu, parintii mei mai pun inca zacusca, vinete, gemuri si fel de fel de muraturi pentru iarna. Au o camara de vis. Din ce am invatat de la mama am gatit gulas ardelenesc, cartofi cu smantana si ou la cuptor, iar ca desert chec cu visine”, a declarat Ioana Maria Moldovan, citata de PRO TV Magazin.