Cunoscutul bucatar Petrisor Tanase nu mai vrea sa lucreze in televiziune pentru ca, spune el, emisiunile se platesc prost.
Petrisor a venit vineri la Pitesti, unde a participat ca membru in juriul Cupei Argesului in arta culinara. Cunoscutul bucatar ne-a marturisit ca el are un standard sub care nu coboara. „Eu am un brand si nu sunt dispus sa cobor stacheta. Onorariile in televiziune sunt destul de mici, pentru cateva sute de euro nu merita sa ma incurc. Am decis sa nu mai particip fara 1.500 sau macar 1.000 de euro pe emisiune”, ne-a declarat Petrisor. El ne-a spus ca, in conditiile actuale, prefera sa se ocupe doar de editarea unei reviste culinare si, periodic, de organizarea evenimentelor cu specific gastronomic, la nivel national si chiar international. Petrisor ne-a dezvaluit ca, in perioada 21-24 octombrie, la Bucuresti va avea loc u adevarat „spectacol” culinar: concurs de gatit simultan in sase bucatarii profesionale, la Complexul Romexo. Petrisor Tanase este in prezent secretar general al Asociatiei Nationale a Bucatarilor si Cofetarilor din Turism din Romania. La editia din acest an a Cupei Argesului, bucatarii si cofetarii au venit la concurs cu tot felul de produse deosebite, printre acestea remarcandu-se supa de dovleac cu praline de manzat, dar si o serie de sculpturi dulci, printre care vulturul de ciocolata.