Dacastati bine cu banii, va plac senzatiile tari si ati incercat cam tot ce se poate in materie de experiente inedite, o cina intr-un restaurant "aerian" ar putea fi o noua provocare. Clientii pot lua masa la o inaltime de 50 de metri, prinsi in centuri de siguranta, pe o platforma suspendata, ridicata cu ajutorul unei macarale. Ideea, aplicata deja in 32 de tari, a fost privita cu entuziasm de unele dintre vedetele autohtone, in timp ce altele ne-au spus ca nu s-ar incumeta sa testeze localul "aerian".
Lansarea oficiala a acestui proiect neobisnuit va avea loc la mijlocul lunii mai, in centrul Capitalei. In afara de locatie unde poti lua masa, platforma, care are o capacitate de 22 de locuri, poate fi folosita si pentru intalniri de afaceri, concerte, demonstratii culinare, jocuri de cazinou, ba chiar si nunti. Durata unui eveniment organizat la inaltime este de o ora si jumatate, iar pretul total ajunge la aproximativ 15.000 de euro. Cei care vor sa manance „suspendati” la o altitudine de 50 de metri vor avea la dispozitie un meniu format din doua feluri principale si desert. Daca vor sa asculte si muzica, in vecinatatea acestei prime platforme se mai poate amplasa inca una, unde va sta fie un singur pianist, fie o orchestra intreaga, dar, desigur, costurile vor creste. „Se pot organiza si nunti. Pe platforma poate urca inclusiv preotul care sa oficieze slujba religioasa. La final, mirii pot face bungee jumping”, ne-a spus Ovidiu Barbier, manager al firmei care a adus platforma in Romania.