TRADITIONALIST. Penescu e dusmanul fineturilor, chiar daca e vorba de masa de Anul Nou Revelion in stil traditional, asa va petrece ultima seara a lui 2008 finantatorul lui FC Arges. Ioana Zafira Finantatorul de la FC Arges nu a ales pentru noaptea dintre ani vreun loc exotic unde sa-si duca familia, ci un restaurant situat in padurea din Trivale, la doi pasi de casa. Ca sa nu se plictiseasca, el l-a chemat la masa si pe antrenorul Ionut Badea, cu care va face, probabil, planuri pentru anul viitor. Nu se stie daca Penescu s-a zgarcit la bani sau nu, cert este ca un meniu de persoana in localul pitestean costa mai putin de 100 de euro, adica 2,5 milioane de lei vechi. In acesti bani nu incape vreo vedeta care sa incinga atmosfera, prin urmare formatia localului va canta pentru invitati, precum si solisti de la Doina Argesului. Ca sa nu fie un Revelion la care sa adormi, un numar special de cabaret va anima petrecerea. Cum patronul de la FC Arges nu este un amator de fineturi culinare straine, in noaptea dintre ani pe masa vor trona preparate traditionale romanesti – sarmale si piftie, care vor fi udate din belsug cu tuica fiarta si vinul casei.