OFERTA. Bucurestenii au putut cumpara produse gastronomice autohtone si obiecte din lut si din lemn direct de la producatori Mesteri din toata tara, ansambluri folclorice si trupe de teatru au animat atmosfera, in timp ce bucurestenii au putut degusta si cumpara branzeturi proaspete, dulceata si pastrama de oaie. Florentina Ariciu Bucurestenii care au vrut sa petreaca mai multe zile in stil traditional romanesc, au putut participa la Targul de Sfantul Dumitru, organizat la Muzeul Satului, weekendul trecut. La eveniment au fost prezenti mai multi mesteri din toata tara, ansambluri folclorice si trupe de teatru, care au animat atmosfera. Vizitatorii evenimentului au putut degusta si cumpara tot soiul de produse de gastronomie autohtone direct de la producatori, la preturi rezonabile. Branzeturile, pastrama de oaie si mierea au facut deliciul vizitatorilor, veniti in numar record la targ. Mare aglomeratie a fost si in fata tarabelor mesterilor artizani, care pe parcursul celor trei zile ale manifestarii, au expus obiecte din lut si din lemn. Spre deosebire de celelalte targuri organizate aici, de data aceasta la Muzeul Satului au fost expuse mai multe fotografii cu peisaje din Peru. Pentru ca ziua de ieri a fost dedicata culturii rromilor, pe langa prezentarea stilului de viata al acestora, spre seara, bucurestenii au putut asculta muzica lautareasca, interpretata de mai multe tarafuri.