TRECUT. Ileana Lazariuc a povestit drama familiei ei intr-un moment sensibil Exclusiv. Reporterii CANCAN au aflat secretul dureros al mamei celui mai bogat bebelus roman! Adrian Artene Toata saptamana trecuta ziarele au tratat pe larg cine este, cu ce se ocupa, si multe alte detalii despre Gheorghe Criganuta, tatal Ilenei Lazariuc. Comparatii intre averile celor doi socri, cat castiga Criganuta, cat castiga Tiriac, ce ceasuri are multimiliardarul in comparatie cu socrul mic care nu are etc. Toata aceasta campanie a afectat-o pe Ileana. Daca la inceput a trecut peste, veti vedea mai jos de ce, acum ea a ajuns intr-o alta stare. Vrea sa clarifice cum stau lucrurile. Vrea sa spuna adevarul. Care adevar a deschis o rana inchisa de mult.
„Biologic, intr-adevar, este tatal meu, insa adevarul este ca nu am mai avut o relatie cu el, tata-fiica, de aproximativ 20 de ani. Niciun telefon, nimic. Mama s-a despartit si eu am plecat cu ea si am avut viata noastra. Si nu am avut o viata usoara, cum poate ar fi unii tentati sa creada. Mamei i-a fost chiar foarte greu sa ne creasca pe mine si pe fratele meu. O femeie singura sa creasca doi copii, fara niciun suport, fara niciun cap de familie, fara un barbat in casa. La modul practic, eu pot spune ca nu am avut tata in adevaratul sens al cuvantului. Mama, pe care o iubesc enorm si careia ii datorez totul, a fost si un tata pentru mine si fratele meu”, povesteste Ileana, in exclusivitate pentru CANCAN, despre aceasta poveste trista.
„Nu inteleg de unde si pana unde a inceput circul asta, cu toate mesajele astea pe care mi le transmite el prin intermediul ziarelor. Ca sa vin cu fiul meu, care de-abia s-a nascut, sa-l vada si el etc. De unde si pana unde? Totusi, Alexandru nu este primul lui nepot, mai are doi nepotei de la fratele meu, sau pentru ca nu mai e numele Tiriac in joc, nu mai era subiect pentru presa si de aceea nu s-au mai dus ziaristii sa-l intrebe si sa-i puna vorbe in gura? Nu l-a impiedicat nimeni in astia 20 de ani sa dea un telefon, sa-i pese. E un subiect dureros pe care il credeam inchis… Si nu poate sa spuna ca nu l-am mai ajutat peste ani, asa cum am putut si noi, chiar daca nu l-a interesat de familia mea. Cand treceam s-o vad pe bunica, cateodata, mai treceam si pe la el si l-am ajutat cat am putut…”
E greu de crezut, si chiar din afara pare destul de urat, ca un copil sa-si renege parintele, dar aceasta este realmente situatia actuala in familia Ilenei. Mai mult decat atat, aceasta situatie a avut o cauza, evident, iar acea cauza tinea de viciile tatalui „biologic”, respectiv faptul ca traia intr-o lume a lui, acesta band foarte mult si regulat chiar inainte de ruptura in familie. „De jena, nu pot spune de ce l-am parasit. A spus-o oarecum mama. Daca zic ca e un alcoolic, mi se pare ca folosesc un cuvant totusi urat si asta numai din cauza respectului pe care trebuie sa-l poarte un copil pentru parintele lui. Dar nu se poate asa ceva! Dupa ce ca 20 ani n-a dat un telefon, practic nici nu stiam daca mai traieste, acum sa dea declaratii prin toate ziarele si sa se subinteleaga ca noi ne lafaim in lux, iar el moare de foame. Il respect pentru ca e, repet, biologic vorbind, tatal meu. Parintii nu ti-i alegi, te nasti cu ei. Buni sau mai putin buni. Am trecut de mult de faza de a-l condamna pentru ce a facut, nu-l condamn, asta e! Ce a fost, a fost, apartine trecutului. Eu acum ce sa fac? Adevarul e ca, sigur, si ziarele au exagerat la greu si i-au pus vorbe in gura. Voiau un subiect tare si mai intai s-au dus la bunica mea, care este o femeie in varsta de 90 de ani si n-au scos-o la capat cu ea, ea „n-a muscat” sa intre in circul asta, iar dupa s-au dus la el si a iesit ce a iesit. E o situatie penibila sa dau explicatii, sa va povestesc cu lux de amanunte o chestiune ce tine practic de viata mea intima. Nu cred ca-i asa de importanta pentru tara relatia mea cu tatal meu, incat sa tina atatea saptamani prima pagina a ziarelor, sa se speculeze si sa se inventeze atat de mult pe marginea acestei povesti”, a mai sustinut Ileana, careia nu-i pica bine acest subiect, mai ales ca a aparut in momentul extrem de tensionat al nasterii.