DELICATESA. Curcanii lui Constantin Raducanu au fost foarte cautati de cei care vor sa pregateasca de Revelion au adevarat festin culinar Alexandra Nastase Pe langa bauturile fine, la mare cautare, in aceste zile, este si carnea de curcan, apreciata pentru ca nu contine colesterol. Nu putini sunt romanii care respecta traditia si vor sa aiba pe masa de Anul Nou adevarate delicatese, motiv pentru care rafturile din hipermarketuri cu astfel de produse de pasare au fost golite de cumparatori. Vanzare a avut, in aceasta perioada, si Constantin Raducanu, un informatician din Buftea, cunoscut celor care pregatesc preparate din carne alba ca se ocupa cu cresterea si comercializarea curcanilor din specie hibrid big (n.r. – mare) 6. Barbatul se poate lauda ca din 12 pasari, dupa cum le spune si numele, cu greutati impresionate, chiar si de 40 de kg, a mai ramas doar cu o pereche. „Specialitatile culinare din carne de curcan sunt foarte sanatoase, iar raportul calitate-pret este echitabil. Un kilogram de carne este 25 lei, iar pretul pentru un curcan de 20 de kilograme ajunge la aproximativ 150 de euro”, ne-a povestit crescatorul. Curcanii big 6 nu se reproduc in Romania, iar ouale sunt aduse din Israel, Anglia sau Germania.