6 obiceiuri alimentare pe care regina Elisabeta a II-a le are. Ce mănâncă suverana Marii Britanii
Regina Elisabeta a II-a are o mulțime de obiceiuri alimentare care o ajută să se mențină în formă în fiecare zi. Suverana are parte de cele mai bune alimente și de cei mai buni specialiști, care să îi pregătească în detaliu fiecare preparat culinar. Iată ce mănâncă fiica regelui George al VI-lea!
Nu mai este un secret pentru nimeni că Majestatea Sa Regală a ajuns la o vârstă destul de înaintată, iar apropiații speră să rămână la fel de sănătoasă. Pentru a preveni orice problemă de sănătate cauzată de anumite alimente, suverana a decis să respecte cu strictețe anumite obiceiuri alimentare, cunoscute doar de către apropiați.
Ce obiceiuri alimentare are regina Elisabeta a II-a
Fostul bucătar de la Palatul Buckingham, Darren McGrady, a făcut mai multe declarații în cea ce privește obiceiurile alimentare pe care regina le are.
- Își controlează porțiile de mâncare – Regina Marii Britanii are grijă întotdeauna cât mănâncă, deoarece nu se simte deloc bine în momentul în care consumă prea multă mâncare. Majestatea Sa este de părere că mai bine mănâncă de 4 ori pe zi, dar porții mici, decât să ia masa de 3 ori pe zi și să primească numai porții mari.
- Se răsfață cu ce îi place – Unul dintre apropiații reginei au declarat că aceasta iubește deserturile pe bază de ciocolată, tocmai de aceea își începe dimineața cu o felie de tort de ciocolată. Deși nu mănâncă foarte multe deserturi, regina știe când este suficient zahăr în organism și face o pauză.
- Ciocolata neagră este cea mai apreciată – Suverana se bucură de câteva bucățele de ciocolată de fiecare dată când are poftă de dulce. Aceasta optează întotdeauna pentru o ciocolată neagră, amăruie, cu un conținut foarte ridicat de cacao.
- Peștele nu lipsește de pe masă – Peștele la grătar sau gustările cu somon afumat sunt două dintre cele mai iubite preparate ale suveranei Marii Britanii. Bucătarii reginei fac mereu tot posibilul pentru a găti cât mai bine și mai sănătos produsele pe bază de pește.
- Regina Elisabeta a II-a folosește numai produse de sezon – Deoarece este o mare iubitoare de căpșuni, fiica regelui George al Vi-lea deține un soi care îi poartă numele. Totuși, suverana refuză să consume astfel de fructe în alt anotimp în afară de vară.
- Tradiția ceaiului este respectată cu strictețe – Toți membrii Familiei Regale au grijă ca, în momentul în care vine ora ceaiului să nu rateze momentul. Potrivit ultimelor declarații, Regina iubește ceaiul Early Grey.