5 alimente pentru micul-dejun care te scapă de burtă. Dacă le mănânci, vei slăbi de la o zi la alta!
O alimentație sănătoasă și corespunzătoare, va face minuni asupra organismului uman. Există o multitudine de diete și planuri alimentare care pot fi urmărite, însă nu toate dintre acestea oferă rezultatele la care te-ai aștepta. De exemplu, un plan alimentar ar trebui întocmit în funcție de organismul fiecărei persoane, pentru angrenarea în lupta cu kilogramele în plus. Dar acesta trebuie oferit de o persoană avizată în domeniul nutriției. De altfel, există 5 alimente pentru micul-dejun care pot fi consumate și care ar putea să ajute la topirea grăsimii de pe burtă. Detaliile se află mai jos, în articol.
Persoanele care doresc să scape de grăsimea de pe burtă ar putea integra câteva alimente în stilul de viață. Există 5 alimente pentru micul-dejun care pot face reale minuni pentru organismul uman și care pot participa activ la scăderea în greutate. O alimentație sănătoasă include, mai înainte de toate, proteine și grăsimi sănătoase, dar și vitamine și minerale, care sunt esențiale corpului. De altfel, pentru o scădere accelerată în greutate, specialiștii recomandă efectuarea unor exerciții fizice periodice.
Vezi și CARE ESTE CEA MAI BUNĂ PÂINE PENTRU DIETĂ. TE AJUTĂ SĂ SCAPI DE BURTĂ ȘI SĂ SLĂBEȘTI SĂNĂTOS
5 alimente pentru micul-dejun care te scapă de burtă
Există 5 alimente pentru micul-dejun care pot reprezenta reale surse de energie, vitamine și nutrienți pentru organism. În primul rând, în alimentație ar trebui integrat ovăzul. Unii dintre specialiști îl denumesc drept un „aliment-minune”, deoarece are un conținut crescut de fibre solubile. Integrarea ovăzului la micul-dejun, de exemplu, ar putea reduce grăsimea de pe abdomen.
De asemenea, nucile și, în special, migdalele sunt o sursă bogată de grăsimi sănătoase (acizi grași Omega-3). Aceste grăsimi ajută la reglarea glicemiei și pot ajuta la scăderea în greutate.
Fructele nu ar trebui neglijate, atunci când vine vorba despre scăderea în greutate. Acestea reprezintă o sursă bogată în vitamine și minerale, au un conținut ridicat de fibre și oferă energie, odată consumate la micul-dejun. În alimentație ar putea fi integrate fructe precum mărul verde, portocalele, papaya, rodiile sau kiwi. Acestea contribuie la scăderea nivelului de colesterol.
Pe de altă parte, somonul poate reprezenta un „aliment-minune”, la micul-dejun. Conține grăsimi sănătoase și ajută la reducerea grăsimii viscerale. Somonul are, printre altele, fier, acizi grași Omega-3 și Vitamina D.
Nu în ultimul rând, se pot consuma alimente fermentate. De exemplu, kefirul, varza murată sau kimchi sunt câteva dintre alimentele care pot fi consumate la micul-dejun, pentru a topi grăsimea de pe burtă. Pot fi consumate cu nuci și semințe, arată csid.ro.
Vezi și FRUCTELE ȘI LEGUMELE CARE FAC MINUNI TOAMNA. CE TREBUIE SĂ CONSUMI PENTRU O SĂNĂTATE DE FIER