Leta Ilie s-a dezlănțuit în club, după ce fiul ei minor a fost condamnat șantaj! A început să danseze lasciv sub privirile tuturor

De: Cancan
Publicat: 30/04/2018 | 18:39

După ce fiul ei minor, Cristian Ionuț, a fost  condamnat zilele trecute pentru șantaj, cerându-i bani unui tânăr pentru a nu divulga imagini compromițătoare cu acesta, Leta Ilie a mers să petreacă minivacanța de 1 Mai, în  cluburile din nordul litoralului românesc. (

Fosta soție a lui Sabin Ilie, fost jucător al Stelei dar și la naționala României, a fost filmată de Cancan.ro, site-ul nr 1 din România, în timp ce se dezlănțuia pe muzică românească. Îmbrăcată destul de sexy, jeanși scurți și decolteu generos, Leta era într-o stare foarte bună și a început să danseze lasciv, sub ochii celorlalți petrecăreți, dar și a solistului care cânta. Cu ochelarii de soare la ochi, blondina se unduia din ce în ce mai mult, iar persoana care o acompania, a scos telefonul și o o filma.

Leta nu a avut niciodată o siluetă trasă prin inel, dar nici nu putem spune că problemele cu greutatea i-ar fi dat bătăi mari de cap. Deşi a trecut de prima ţinereţe, Leta se mândreşte cu formele sale şi nu le ascunde sub nici o formă. (

Filmul evenimentelor din vară

Pe 20 iulie 2017, poliţiştii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au reţinut trei tineri, în vârstă de 16 ani, imediat după săvârşirea unei infracţiuni de şantaj. Ei au încercat să determine un bărbat să le remită o sumă de bani, pentru a nu divulga imagini compromiţătoare cu acesta. Între ei, fiul lui Sabin Ilie.

În jurul orei 19:00, poliţiştii din cadrul Secţiei 18 au fost sesizaţi de către un tânăr cu privire la faptul că persoane necunoscute l-au abordat prin intermediul unei aplicaţii de internet, solicitându-i suma de 3.000 de euro, în caz contrar ameninţând cu publicarea unor imagini compromiţătoare cu acesta. La ora 20:30, persoana vătămată, conform instrucţiunilor primite prin aplicaţia menţionată, a mers la adresa indicată şi a plasat un plic cu bani sub un autoturism din apropiere, după care a respectat indicaţiile şi a părăsit zona.

Poliţiştii au procedat la supravegherea zonei, iar după câteva minute, dintr-un taxi, au coborât trei tineri. Unul dintre aceştia a mers la locul unde se afla plicul cu bani, l-a luat, după care cei în cauză au încercat să părăsească zona. Imediat, autoturismul a fost blocat, iar tinerii au fost duși la secția de Poliție. (CITEȘTE ȘI: ”MAGICIANUL” LUI GIGI BECALI DĂ DE PĂMÂNT CU ”AMANTA”)

După mai bine de jumătate de an, inculpații și-au primit pedepsele. Astfel, lui Cristian Ionuț Ilie i se va aplica măsura educativă a asistării zilnice pe o durată de șase luni. De asemenea, tânărul va trebui să urmeze un curs de formare profesională, pe durata executării măsurii educative dictate de instanță, dar să se și prezinte la Serviciul de Probațiune de pe lângă Tribunalul Ilfov, la datele fixate de instituție.

Luca Alexandru Bica – cinci luni de reeducare, David Eduard Iordăchescu – cinci luni de reeducare și Nicolas Trohani – trei luni de reeducare sunt condamnările pentru prietenii lui Cristian Ionuț, care au participat la șantaj.

This browser does not support the video element.