Seful din Ghencea a sarbatorit cu doi buni prieteni, la un restaurant de lux din Herastrau, parafarea transferurilor lui Bilasco, Branda si Galamaz de la Unirea. Becali s-a infruptat din mancarea sa preferata, branza, si a stins cu sampanie scumpa.
Gigi Becali a reusit, de-a lungul timpului, sa dea tonul in mai multe domenii, el fiind laudat printre altele pentru stilul vestimentar sau pentru felul unic in care danseaza la petreceri. Cine s-ar fi gandit insa ca latifundiarul ar putea inova si in domeniul culinar? Imediat dupa ce a batut palma cu Dumitru Bucsaru, pentru transferul fotbalistilor Bilasco, Brandan si Galamaz, la Steaua, Gigi a iesit sa ia masa de pranz. El a ales un restaurant de lux din parcul Herastrau, unde a venit insotit de, Teia Sponte si Beinur, un afacerist cunoscut din Constanta. Becali a comandat o portie mare de branza cu rosii, dar si o sampanie Mumm Rose, al carei pret se ridica la o suta de euro sticla. Seful din Ghencea era foarte bine dispus, pentru ca reusise sa bata palma cu Bucsaru, acesta fiind motivul pentru care a cinstit cu prietenii. In momentul in care a observat ca este fotografiat, Becali s-a intors spre paparazzi si i-a salutat cu gesturi largi.