DEZINTERES. La inceputul concursului, sala era mai mult goala STAR. Invitatul de onoare, Remy Bonjasky MARKETING. Apetisantele domnisoare au fost mai apreciate decat posterele cu Daniel Ghita RELAXARE. In pauze, toti ochii erau atintiti pe frumusetile autohtone Esec. Prima gala de K1 organizata in Romania la Sala Polivalenta „Ioan Kunst-Ghermanescu” din Bucuresti a reusit sa stranga aproximativ 4.000 de spectatori, doar jumatate din capacitatea salii Razvan Bica Invitatul de onoare al galei, dublul campion al circuitului K1, olandezul Remy Bonjasky a aplaudat evolutia combatantilor doar de opt ori in cele patru ore cat a durat intreaga competetitie. In rest, olandezul a acordat mai multa atentie telefonului sau si celor interesati sa faca poze cu un campion. Inca de la ora sapte seara, in fata Salii Polivalente incepeau sa se stranga toti „mardeiasii” Bucurestiului. Pe langa batausii de cartier se mai remarcau si baieti de la firmele de „security”, adusi de patroni sa invete ultimele noutati in materie de spart dinti si rupt oasele. La intrare, paza era asigurata de baietii de la BGS, dublati de niste matahale imbracate in costume negre, iar mai in spate, pierzandu-se parca printre siluetele cat dulapul, firavii jandarmi. Trei domnisoare apetisante iti ofereau postere gratuite cu eroul serii, nimeni altul decat romanul Daniel Ghita, programat pentru un „superfight” cu japonezul Nobu Hayashi. In jurul orei opt, pe usa principala isi face aparita dublul campion mondial, olandezul Remy Bonjasky.
La inceputul primului meci, sala este mai mult goala. Bonjasky primeste impreuna cu staff-ul sau o masa in apropierea ringului si se intretine cateva minute cu organizatorii. Primul meci demonstrativ al galei nu prea il intereseaza pe olandez, preferand sa scrie mai multe mesaje pe telefonul mobil. Bonjasky aplauda pentru prima oara abia atunci cand este prezentat, tot ca invitat, luptatorul Ray Sefo. Incepe concursul propriu-zis, dar campionul este mai atent la cei interesati sa faca poze cu el: le zambeste, vorbeste politicos cu fiecare si sta cuminte la poze. Urmeaza o lovitura naprasnica de picior a lui Brecht Wallis, iar adversarul belgianului este trimis la podea inconstient. Bonjasky, ingrijorat, se ridica si il aplauda pe invins in timp ce acesta incearca sa se redreseze.
Olandezul a mai aplaudat cand in ring a intrat Errol Zimmerman, seria impresionanta de „un-doi”-uri a acestuia, precum si sfarsitul partidei surinamezului cu Brech Wallis. Aproape de miezul noptii este anuntat primul „superfight” al serii: romanul Daniel Ghita impotriva japonezului Nobu Hayashi, moment in care olandezul se ridica si aplauda frenetic. Meciul se termina, evident, cu victoria romanului. Al doilea „superfight”, cel dintre celebrul Stefan Leko si romanul Catalin Morosanu, l-a amuzat copios pe campionul K1. Bonjaski a ras de dansul razboinic al micului roman, s-a distrat cand a vazut incrancenarea lui Catalin, a aplaudat o serie reusita de-a acestuia in repriza a doua, precum si finalul meciului, al carui castigator a fost Stefan Leko. Desi mai era de disputat finala, multi dintre cei prezenti au plecat imediat. Ultimul meci al serii, finala turneului de la Bucuresti, s-a disputat intre belgianul Brecht Wallis si neozeelandezul Paula Mataele, castigator fiind Wallis. Gongul de final i-a smuls lui Bonjasky ultimele aplauze.