Acasă » Showbiz » Showbiz internațional » Nici vedetele n-au noroc in dragoste! Divorturile i-au saracit

Nici vedetele n-au noroc in dragoste! Divorturile i-au saracit

De: Cancan 08/07/2012 | 00:00
Nici vedetele n-au noroc in dragoste! Divorturile i-au saracit
Tom Cruise si Katie Holmes

DesparTirea dintre Tom Cruise Si Katie Holmes, precum Si lupta pentru custodia micuTei Suri Si imparTirea averii uriaSe a cuplului reprezinta subiectele ultimelor zile.

Cum Si cat va primi actriTa din milioanele lui Tom ramane de vazut, cert este insa ca „antecedente” exista. DivorTurile starurilor s-au finalizat adesea cu sume-record platite foStilor parteneri. CANCAN a facut o selecTie a celor mai scumpe finaluri de casnicie din lumea celor bogaTi Si celebri.

Pentru doua vedete a-Si spune adio nu inseamna doar schimbarea obiceiurilor conjugale Si a domiciliului. Luptele pentru custodia copiilor Si imparTirea bogaTiilor acumulate se lasa adesea cu procese lungi Si anevoioase. ActriTa Katie Holmes

(33 de ani) i-a intentat saptamana trecuta divorT celebrului Tom Cruise (50 de ani), cerand custodie deplina asupra fetiTei lor, Suri (6 ani), Si o parte considerabila din averea lui de 275 de milioane de dolari. Conform contractului prenupTial, Katie, care a fost casatorita cinci ani cu starul, are dreptul la trei milioane de dolari pentru fiecare an petrecut impreuna. Nu este pentru prima oara cand doi soTi celebri iSi spun adio cu scantei Si sume fabuloase, batand record dupa record in materie de „cel mai scump divorT”.

Tom Cruise Si Katie HolmesTanara actriTa Katie Holmes s-a casatorit cu Tom Cruise in 2006, hotarand anul acesta sa puna capat mariajului. Conform contractului prenupTial, daca ar fi rezistat 11 ani alaturi de Tom, ar fi avut dreptul la jumatate din averea lui. Katie urmareSte, totuSi, sa primeasca o pensie substanTiala pentru intreTinerea micuTei Suri, care este obiSnuita cu un stil de viaTa incununat de lux. Suma finala va depinde de priceperea avocaTilor ei Si de generozitatea lui Tom.

El a luat 92 de milioane $De dragul lui, „Regina Pop” a ajuns sa iubeasca Marea Britanie Si chiar a locuit acolo pentru o perioada. S-a mai potolit cu controversele, i-a daruit un fiu pe nume Rocco Si a incercat sa adopte un copil din Malawi impreuna cu el. Este vorba despre Guy Ritchie, regizorul britanic care a fost casatorit cu Madonna din 2000 pana in 2008, primind o suma consistenta din contul divei.

Ea a luat 425 de milioane $Faimosul actor Si regizor a cunoscut-o pe asistenta medicala Robyn Moore in 1970 Si a luat-o de soTie in iunie 1980. Au fost impreuna mai bine de trei decenii Si au Sapte copii, fiind multa vreme daTi exemplu de statornicie in showbizul internaTional. Povestea lor de iubire s-a sfarSit in 2009, cand Robyn a aflat ca Mel avea un copil dintr-o relaTie extraconjugala. Casatoria a fost anulata, iar consoarta actorului s-a ales cu aproape jumatate de miliard de dolari.

Ea a luat 168 de milioane $Baschetbalistul american Michael Jordan s-a indragostit la prima vedere de Juanita cand a vazut-o intr-un restaurant din Chicago. S-au casatorit in septembrie 1989 Si au trei copii impreuna. S-au Tinut departe de scandaluri majore pana in 2002, cand Juanita i-a cerut divorTul sportivului, invocand diferenTe ireconciliabile. Cei doi au incercat sa-Si salveze mariajul, insa dupa patru ani a urmat desparTirea finala, din care femeia s-a ales cu o suma consistenta.

Ea a luat 150 de milioane $Cantautorul de succes Neil Diamond avea deja o reputaTie de cuceritor cand s-a insurat cu asistenta de producTie Marcia Murphey, in 1969. In cei 25 de ani de casnicie alaturi de muzician insa, blondina a avut de indurat numeroase zvonuri Si scandaluri in presa pornind de la aventurile de-o noapte ale soTului ei. Cand nu a mai rezistat, Marcia l-a parasit pe Neil cerandu-i 150 de milioane de dolari, pe care acesta i-a oferit bucuros. Nu s-a mai casatorit niciodata.

Ea a luat peste 100 de milioane $

Jucatorul de golf Tiger Woods, cel mai bine platit sportiv din lume, i-a promis o viaTa plina de lux Si fericire lui Elin Nordegren cand a cerut-o in casatorie in 2003. Incepand de la ceremonia fastuoasa de nunta, care a costat doua milioane de dolari, pana la vacanTele de vis, fotomodelului Elin nu i-a lipsit nimic. Singurul lucru pe care Tiger nu i l-a oferit a fost fidelitatea. Elin l-a parasit in 2010, dupa ce a aflat despre aventurile lui, primind in urma divorTului peste 100 de milioane de dolari.

Ea a luat 100 de milioane $

Regizorul Steven Spielberg a avut o relaTie tumultuoasa cu actriTa Amy Irving din 1976 pana in 1979. Dupa prima desparTire, i-a luat rolul principal din „Honeysuckle Rose”, pe care i-l promisese pe cand erau iubiTi. In cele din urma au ajuns din nou unul in braTele celuilalt, fiind casatoriTi din 1985 pana in 1989. Au impreuna un fiu pe nume Max Samuel. Pe baza unui contract prenupTial scris in graba pe un ServeTel, Amy a primit 100 de milioane de dolari din averea lui Spielberg.

Ea a luat 85 de milioane $

Actorul care l-a intruchipat pe „Indiana Jones” Si scenarista blockbuster-ului „E.T.” s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei „Apocalypse Now”, in 1979. Si-au pus pirostriile in 1983. In 2000 s-au desparTit pentru o perioada, incercand sa-Si salveze mariajul un an mai tarziu. Casnicia lor de 21 de ani s-a terminat cu un divorT costisitor pentru Ford in 2004.

Ea a luat 80 de milioane $

Kevin Costner a cunoscut-o pe Cindy in 1975, la Universitatea de Stat din California, unde studiau amandoi. S-au casatorit in acelaSi an Si au avut trei copii impreuna, de-a lungul unei relaTii ce parea trainica Si liniStita. Dupa 16 ani, infidelitaTile actorului au determinat-o pe Cindy sa ceara divorTul, ea primind 80 de milioane de dolari drept compensaTie in 1994.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cele patru ZODII care vor avea succes pe plan financiar în iulie. Acești nativi vor da lovitura
Cele patru ZODII care vor avea succes pe plan financiar în iulie. Acești nativi vor...
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere...
Cod roşu de senzualitate! Vedetele au făcut spectacol în public pe plajele din România
Cod roşu de senzualitate! Vedetele au făcut spectacol în public pe plajele din România
Uimirea unui turist american când a vizitat un oraș din România: „Stau pe o bancă europeană, la ora 7.30, în fața unui palat înfricoșător”
Uimirea unui turist american când a vizitat un oraș din România: „Stau pe o bancă...
Doliu în familia lui Edward Iordănescu! Vestea tristă vine la scurt timp după ce România s-a calificat în optimi la EURO 2024
Doliu în familia lui Edward Iordănescu! Vestea tristă vine la scurt timp după ce România...
Fraudă la Bac 2024. Ce s-a întâmplat Gorj imediat după începerea examenului. Scandalul e uriaș
Fraudă la Bac 2024. Ce s-a întâmplat Gorj imediat după începerea examenului. Scandalul e uriaș
Grave acuzații la adresa lui Mircea Geoană. Dezvăluiri făcute în această dimineață
Grave acuzații la adresa lui Mircea Geoană. Dezvăluiri făcute în această dimineață
Cel mai ieftin Duster pe GPL: Motorizarea cu autonomie de peste 1.000 KM!
Cel mai ieftin Duster pe GPL: Motorizarea cu autonomie de peste 1.000 KM!
Yosif, soțul Andei Adam a dezvăluit motivul pentru care a luat numele de familie al artistei după nuntă: „Ea este o persoană cunoscută”. Cum a reacționat Anda Adam
Yosif, soțul Andei Adam a dezvăluit motivul pentru care a luat numele de familie al...
Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia
Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula...
Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”
Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge...
Tragedie în lumea interlopă! Nepoata lui Cosmos de la Iași a murit strivită de un perete! Momentul cumplit a fost surprins de o cameră de supraveghere
Tragedie în lumea interlopă! Nepoata lui Cosmos de la Iași a murit strivită de un...
CALCUL. La cât va ajunge o rată de 1.870 de lei după ce IRCC şi ROBOR au scăzut
CALCUL. La cât va ajunge o rată de 1.870 de lei după ce IRCC şi...
BANCUL ZILEI. Bubulina e dusă la Urgență. Doctorul către Bulă: - Îmi pare rău, domnule, pare în comă!
BANCUL ZILEI. Bubulina e dusă la Urgență. Doctorul către Bulă: - Îmi pare rău, domnule,...
Dispozitivul neobișnuit Parkside, FĂRĂ FIR, de mare SUCCES la eMag
Dispozitivul neobișnuit Parkside, FĂRĂ FIR, de mare SUCCES la eMag
Motivul pentru care cercetătorii INJECTEAZĂ substanțe RADIOACTIVE în COARNELE RINOCERILOR. Nimic altceva nu a funcționat!
Motivul pentru care cercetătorii INJECTEAZĂ substanțe RADIOACTIVE în COARNELE RINOCERILOR. Nimic altceva nu a funcționat!
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Cele 4 zodii lovite de neșansă în prima jumătate a lunii iulie. Norocul le ocolește
Cele 4 zodii lovite de neșansă în prima jumătate a lunii iulie. Norocul le ocolește
Alimentul care îți distruge intestinul. Sute de români îl consumă zilnic
Alimentul care îți distruge intestinul. Sute de români îl consumă zilnic
Codul rutier 2024. Se introduce un nou sistem în România. Șoferii vor primi amenzile acasă
Codul rutier 2024. Se introduce un nou sistem în România. Șoferii vor primi amenzile acasă
Emily Burghelea, absolut desfigurată pe internet: „E o minune că sunt în viață!” Ce a pățit celebra influenceriță
Emily Burghelea, absolut desfigurată pe internet: „E o minune că sunt în viață!” Ce a...
Au început reducerile de vară la jocuri video. 6000 de jocuri și colecții la prețuri reduse
Au început reducerile de vară la jocuri video. 6000 de jocuri și colecții la prețuri...
O vedetă OnlyFans, ofiţer de penitenciar, face sex cu un deţinut din Londra. Videoclipul devine viral, iar ea este arestată
O vedetă OnlyFans, ofiţer de penitenciar, face sex cu un deţinut din Londra. Videoclipul devine...
Obligatoriu pentru proprietarii de apartamente. Regulă la întreținere pentru cei care stau la bloc
Obligatoriu pentru proprietarii de apartamente. Regulă la întreținere pentru cei care stau la bloc
Andreea Esca, mari secrete ieșite la iveală. Cum a făcut carieră
Andreea Esca, mari secrete ieșite la iveală. Cum a făcut carieră
Câte ore au făcut acești doi români, cu mașina, din București în Halkidiki. Câți BANI au dat pe combustibil
Câte ore au făcut acești doi români, cu mașina, din București în Halkidiki. Câți BANI...
Răzvan Burleanu a împlinit 40 de ani şi se mândreşte cu o soţie superbă. Se iubesc de peste 20 de ani
Răzvan Burleanu a împlinit 40 de ani şi se mândreşte cu o soţie superbă. Se...
Primele declarații ale soțului Ilenei Stana Ionescu după moartea actriței. Andrei Ionescu e sfâșiat de durere
Primele declarații ale soțului Ilenei Stana Ionescu după moartea actriței. Andrei Ionescu e sfâșiat de...
Drama neștiută a actriței Ileanei Stana Ionescu! Coșmarul casei din Pipera: ”Au furat și au plecat”
Drama neștiută a actriței Ileanei Stana Ionescu! Coșmarul casei din Pipera: ”Au furat și au...
Dinu Maxer și Deea locuiesc în același bloc, chiar dacă au divorțat. Cum le afectează relația: „Apropierea este neimportantă”
Dinu Maxer și Deea locuiesc în același bloc, chiar dacă au divorțat. Cum le afectează...
Fructele care te ajută să dormi mai bine. Le poți consuma înainte de culcare
Fructele care te ajută să dormi mai bine. Le poți consuma înainte de culcare
Anunțul lui Ion Iliescu după ce Ileana Stana Ionescu s-a stins din viață: “Așa se va întâmpla”
Anunțul lui Ion Iliescu după ce Ileana Stana Ionescu s-a stins din viață: “Așa se...
×