Timp de un deceniu, constanteanul a lucrat in cele mai sofisticate restaurante din cosmopolitul New York, unde a avut sansa de a servi la masa nume mari ca printul Albert de Monaco, Hillary Clinton, Johnny Depp sau Bulgari. Cu multi dintre ei a ajuns sa aiba relatii amicale, sa le cunoasca tabieturile si de multe ori secretele cele mai intime. Andrei Dusu povesteste cu lux de amanunte din ce era compusa omleta lui Sharon Stone, in ce era specialista Whoopi Goldberg, cum se comporta Mickey Rourke in perioada sa "neagra" sau cum a ajuns sa fie invitat de Mariah Carey la o petrecere privata.
„Visul oricarui copil roman este sa ajunga in America”. Asa isi incepe povestea Andrei Dusu, care este roman, dar nu mai e de mult un copil. Acum are un restaurant de succes in Constanta si vrea sa-si mai deschida unul la Bucuresti. Pana aici, insa, drumul a fost greu si, intr-adevar, era doar un copil atunci cand si-a inceput aventura in fabulosul New York. „Am plecat din tara in ‘91, dar nu pentru bani, pentru ca tata avea carciuma in Romania, ne era bine. Dorinta de aventura m-a dus tocmai in America. La New York insa nu e asa simplu, am inceput prin a spala vase, iar pana am ajuns ajutor de ospatar a fost cale lunga. Acum am propriul meu res