Tania Budi arata excelent si are un corp de care are multa grija. Totusi, pentru ca ii plac dulciurile, are trucurile bine stabilite.
Tania Budi prepara o inghetata delicioasa din smantana, oua, cacao si fructoza. Fiecare se foloseste in aceeasi cantitate, adica doua linguri. Cele 2 linguri de smantana se bat cu galbenusurile, albusurile se bat cu mixerul, pana se intaresc, apoi se pune si fructoza. Totul se lasa la frigider doua ore.
Blonda este foarte atenta la regimul ei de viata, de la mancare, pana la urcatul celor 7 etaje ale cladirii in care locuieste.
„Nu ma abtin de la nimic, dar daca am doua zile in care am mancat, ma opresc pentru o saptamana. Trebuie observat cand ai luat un kilogram-doua si trebuie umblat imediat, eu trec imediat pe fructe si legume, pentru ca, daca acumulezi 4-5 kilograme, e extrem de dificil de dat jos”, a explicat Tania la emisiunea „Ce se intampla, doctore!”.