Atunci cand nu mananca, intr-o discretie totala, la un restaurant, Andreea Raicu mai gateste pe acasa, ca orice femeie care este si dama in societate si gospodina in bucatarie.
Iar atunci cand ajunge la cratita respecta sfaturile profesorului Gheorghe Mencinicopschi, caruia i-a cerut chiar si autograf pe cartea pe care acesta a lansat-o ieri, „Revolutie in bucatarie”. „Am avut multe de invatat de la domnul profesor. Inainte nu eram o maestra intr-ale gatitului, dar acum pot spune ca ma descurc destul de bine”, ne-a declarat Andreea. Ea a adoptat un stil de viata echilibrat si a renuntat la carne de doi ani. „Oricum, aveam o alimentatie foarte bogata in fructe si legume, asa ca nu e o schimbare majora, pe care sa o simt ca pe o restrictie. Mananc tot soiul de seminte ? migdale, kaju, fistic ? sunt bune pentru organism si satioase”, a mai adaugat vedeta de la Prima TV, care, cel mai probabil, ca asta ii ofera si iubitului ei, Tudor Chirila, care a pierdut cateva kilograme bune in ultima perioada.