Artista marturiseste ca se descurca foarte bine in bucatarie. Julia Jianu nu s-a ferit sa gateasca de la ciorbe traditionale pana la deserturi complicate.
„Stiu sa gatesc de toate! Imi place mult, dar gatesc doar cand am chef sa o fac si o pofta anume de ceva”, a declarat Julia pentru PRO TV Magazin.
„Am incercat multe preparate, de la ciorbe, mancare gatita, la dulciuri si mi-au iesit toate foarte bine, sunt moloveanca, gatesc bine! Ciorba de legume cu piept de pui si leustean, o reteta proprie, iese genial, nu te mai poti opri din mancat! Mai fac spaghete de tot felul, mancare de mazare cu marar, imi iese foarte bine”, a spus ea.
Julia Jianu a dezvaluit reteta de papanasi pe care o prepara ori de cate ori isi doreste sa isi aduca aminte de copilarie.
Ingredinte: 500g de branza de vaci, 2 oua, 5 linguri gris, 7 linguri de faina.
Mod de preparare: Se amesteca toate ingredientele si rezulta un aluat destul de moale. Se rup bucati mici din aluat si se dau prin faina pentru a nu se lipi. Se fierb in apa cu sare si ulei 8-10 minute pana se ridica la suprafata. Apoi se scurg si se dau prin pesmet rumenit in unt si amestecat cu zahar. Pe farfurie, eu mai pun o lingurita de dulceata de afine si combinatia e super!