Mariana Nicolae a reusit sa-i impresioneze pe cei trei jurati de la MasterChef, dupa ce inainte trecuse cu brio de o experienta inedit. A fost nevoita sa gateasca pentru 20 de persoane flamande, avand la dispozitie doar un ceaun, cateva legume si o branza de la stana.
La cei 39 de ani Mimi, asa cum o alinta prietenii, este directorul unei firme de transport. Dupa ce a terminat zece clase s-a angajat ca vanzatoare, iar apoi a devenit femeie de casa. Mimi a trait prima experienta in bucatarie de la 16 ani. Cand s-a mutat in Bucuresti, Mariana a locuit impreuna cu cei trei frati ai sai la bunica lor, insa acesta a decedat si a trebuit sa se descurce singura. Mimi povesteste ca ii placea sa incerce orice reteta, dar preferata sa este muschiul de vita cu ciuperci. Femeia a dat „testul” in gastronomie cand se afla intr-o vacanta in Muntii Apuseni. Mimi isi aduce aminte ca se afla intr-o locatie din munti, se facuse deja noapte, afara ploua „cu galeata”, nu exista curent electric, iar inauntru se aflau peste 20 de persoane flamande, iar ea trebuia sa faca neaparat ceva de mancare. Doar cu un ceaun, cateva legume si o branza de stana Mariana a gatit o cina nemaipomenita, pe care toata lumea a laudat-o.
Sotia lui DJ Optick e cu gandul numai la retete! N-are chef decat de „Masterchef”
Si-a descoperit talentul pentru „gatit”. Dan Cruceru vrea sa concureze la MasterChef cu… popcorn!