Emotii mari, amintiri care de care mai amuzante si multe imagini de arhiva au fost ingredientele editiei aniversare a Cronicii, care va fi difuzata in aceasta seara. Cei doi Carcotasi au intrat in scena binedispusi si pusiu pe sotii
Aseara, dupa ora 21.00, Serban Huidu si Mihai Gainusa au inregistrat editia prin care marcheaza un deceniu de Cronica. Primul care a venit la studio a fost Huidu. Cat si-a asteptat colegul, carcotasul a destupat o sticla de whisky pentru a scapa de emotii. Si-a pus doua degete si inca doua, pana si-a facut aparitia si colegul Gainusa. O reteta buna ca sa intre relaxat in platou, a spus el. Licoarea insa i-a deschis se pare apetitul. La o astfel de sarbatoare, oricum se cerea un pahar de sampanie pe care l-a ciocnit, de data aceasta, in fata camerei cu Misu.
Petrecerea s-a incins pe platoul de filmare. Pustiu, Mistretu, Dezbracatu’, Bebelusele au facut un show de zile mari si au depanat amintiri alaturi de Carcotasii sefi.
„Acum zece ani, cand a inceput Cronica, eram eu singur si un papagal pe care cheltuisem 300 de dolari. Astazi, din echipa initiala am mai ramas eu, sunetistul si producatoare”, a povestit Huidu binedispus, incercand sa faca un bilant al ultimului deceniu. „De atunci m-am ingrasat 35 de kilograme”, recunoaste el, amuzandu-se de mersuil lucrurilor.
I-a dedicat cartea lui Tecuceanu
Cu aceasta ocazie, Gainusa a lansat a cincea carte „Scandura de frizerie”. Volumul ii este dedicat lui Toni Tecuceanu, cel care ar fi fost sufletul petrecerii daca soarta nu i-ar fi fost potrivnica.