Un restaurant-macelarie de pe bulevardul Primaverii, unde iti poti rezerva o halca de carne cu cateva zile in avans, a devenit, de cateva saptamani, unul dintre localurile preferate ale vedetelor din Romania. Bianca Dragusanu, Nicu Gheara, actorii Romica Tociu si Cornel Palade, Valentina Pelinel, Cristian Boureanu si chiar presedintele Traian Basescu vin aici sa savureze vacuta gatita de un renumit bucatar turc.
Ultima fita culinara din Capitala o reprezinta carnea de vacuta pe care clientii cu dare de mana si-o pot alege si rezerva cu cateva zile inainte de a o cumpara. In restaurantul situat in buricul orasului, pe bulevardul Primaverii, acolo unde s-a lansat ineditul trend, vedetele se inghesuie deja. „Multi ministri, deputati, oameni de afaceri importanti iau carne de la noi, dar nu-si rezerva halcile intotdeauna pe numele lor. Aici vin foarte multe persoane importante. De exemplu, domnul Boureanu si sotia au luat cina aici, domnii Tociu si Palade vin mereu in weekend, cu familiile, iar Cristea de la Dinamo si Bianca Dragusanu mananca des la noi”, a povestit unul dintre angajatii luxosului local, care a precizat ca omul de afaceri Nicu Gheara si chiar seful statului, Traian Basescu, isi rezerva carne de vacuta de la restaurantul de pe Primaverii. Turcul Tasin Bicak, cel care se ocupa de masa vedetelor, nu este un simplu macelar. El alege personal, din ferma de la Brasov, bivolii pe care ii taie apoi la o macelarie din Covasna. Aduse la Bucuresti, halcile de carne sunt puse la macerat, cu etichete pentru fiecare client, intr-o vitrina amplasata chiar in mijlocul localului. „E foarte buna aceasta carne. Nici nu-ti dai seama ca e de vita, devine atat de frageda, ca ai impresia ca mananci pui”, ne-a spus turcul.