Baba sufera la frumusete, spune o vorba din popor, iar Claudia Ghitulescu, cea mai sexy cantareata de folclor, stie asta! Insa ea considera mult mai potrivita expresia “pune-ti pofta in cui”, intrucat are un regim alimentar extrem de strict.
Ca orice femeie, si Claudia Ghitulescu a avut probleme cu greutatea. Nu foarte grave, n-a fost niciodata obeza, insa cateva kilograme in plus si nelipsita celulita i-au dat si ei mari batai de cap, incat a incercat toate dietele posibile si imposibile. Cele mai multe au dat rezultate pe moment, insa ulterior s-a ingrasat, redevenind la formele de “pufoasa”.
Totul pana in momentul in care, ajunsa in pragul disperarii, Claudia s-a gandit ca cea mai buna ide ear fi sa apeleze la un medic nutriutioniust care, in urma unui consult si a unor analize, i-a facut un regim strict, pe care solista il urmeaza cu sfintenie.
Are trei mese pe zi si doua gustari
Astfel, dimineata consuma cafea cu indulcitor natural, doua-trei felii de paine de grau intreg cu branza de vaci cu rosii, castraveti si ardei sau iarurt cu cereal integrale si siminte, nuci, migdale, fructe goji.
Dupa care urmeaza o gustare care consta intron fruct: portocala, mar, grapefruit sau suc stors din aceste fructe. La pranz, mananca supa crema de legume, broccoli, sparanghel sau ciorba de pui sau de vita. Pentru felul al doilea are in meniu carne la cuptor sau la gratar cu legume sote sua orez integral cu legume, plus salata de legume (salata verde, rucola, varza, ardei, castraveti) sau muraturi, in functei de preferinte. Urmeaza inca o gustare formata dintr-un fruct si seminte goji sau suc de frcute si legume. La cina, Claudia are doua variante: carnei de pu sua de vita la gratar sau la cuptor cu salata de legume sau o salata mai bogata, care contine legume si carne sua peste.
CITESTE SI:
Are voie prajituri o data pe saptamana
Cum nu poate treai numai cu carne, fructe si legume, toata viata, dieta Claudiei include si alte alimente, ceva mai grase sau care contin carbohidrati, numai ca acestea trebuie consumate cu moderatie. Astfel, medicul i-a indicat sa consume o data pe saptamana fruncte de mare, cartofi, prajituri si telemea, iar foarte rar, o data la cateva luni, poate manca branza topita, maioneza, dulciuri concentrate (ambal;ate) produse de patiserie, untura, jumari sau slanina.
Dana Enache