Succesul in muzica si faima capatata dupa o cariera fulminanta l-au adus pe Marius Mihalache intr-o noua si inedita postura, aceea de om de afaceri. Si pentru ca este un om ambitios, si-a propus sa reinvie spiritul legendarului restaurant Sarpele Rosu, care a strans in anii '90 toata lumea boema a Bucurestiului, asa ca va deschide saptamana viitoare restaurantul Sarpele Roz!
Rep: Povesteste-mi despre „sarpele” asta, care stiu ca a fost o legenda a orasului…M.M.: Sarpele Rosu la vremea respectiva a fost un fenomen. S-a deschis dupa Revolutie si a ajuns un rest de legenda. Patronul Dan Niculescu a luat o cladire, a deschis un restaurant cu cateva mese si acolo a inceput sa se nasca o chestie care nu stiu daca vreodata s-ar mai putea repeta. Impreuna cu tatal meu am fost primii muzicieni care au cantat acolo. Eu cantam la vremea aia muzica clasica, eram la liceu, aveam 15 ani. Eram un copil. Contrastul era deosebit de puternic: peretii erau gauriti, pe jos erau niste covoare gaurite, fetele de masa erau rupte sau arse cu tigara, scaunele erau din fier forjat cu placaj, insa aici era si punctul castigator, pentru ca in bomba asta se canta Bach, Chopin, Rachmaninov, Liszt, Vivaldi.